Ja vec godinama imam problemnaticnu kozu tacnije problemi su krenuli od 2005 kada sam poceo da se spremam za prvo takmicenje tada sam imao 19 godina, akne su mi izlazile i kada sam na hemiji i kada nisam, nije to bilo toliko strasno negde negde po koja bubuljica ali cim prodju izadju nove i tako stalno ali je meni uzasno smetalo i opterecivalo. I meni je palo na pamet da je to mozda od preparata neko vreme sam prestao da pijem sve osim Wheya i dalje isto. Mislim da ne postoji preparat za kozu koji nisam probao, mesecno sam davao 100-200 eura za kozmetiku sve kolekcije za koje sam cuo sam probao, kupovao Srebrnu vodu(bukvalno se kupao u njoj), Aloa First sprej, aloa gelove, sapune, kreme... isao sam u manastir Ostrog po neke njihove kreme i losione, isao kod mnogih dermatologa sirom zemlje, radio alergo testove da vidim da nije od neke hrane ali pomoci nije bilo zapravo nekad se malo smiri pa opet ajmo Jovo na novo! Negde Januara ove godine zena koja radi u lokalnoj apoteci koja zna sta sam sve probao mi je rakla da je stigla kolekcija SEBA MED(Nemacka firma) uzeo sam samo sapun za lice i neki piling, sapunom sam prao ne samo lice vec celo telo i vec posle prvog sapuna primetio vidno poboljsanje, nastavio sam samo sapunom(bez pilinga) i rezultati su fenomenalni, vec mesec dana mi nije izasla niti jedna akna ili bubuljica a koza mi je svilena naravno ostali su samo oziljci za koje se nadam da ce sunce preko leta srediti! Eto sapun kosta samo 350din a resio mi je toliki problem, zavisi mnogo i od tipa koze ali ko ima problema neka proba, to je moja iskrena preporuka!!!
Ako ovo brate uspe javljam, sa tim malim govancima se borim vec deceniju, bezuspesno, od leta do leta se situacija menja, al nikad nije to to, nema veze ni sa petrohemijom ni sa proteinima ni sa hormonima, jednostavno sto rece neko poremetilo se i nikako da se vrati u normalu.
A U PUBERTETU NISAM IMAO SKORO NIJEDNU!!!