ako se koristi npr godinu dana bez prestanka onda tvoj organizam recimo prestaje proizvoditi kreatin sam po sebi
jedino ako sam u pravu ako se koristi npr godinu dana bez prestanka onda tvoj organizam recimo prestaje proizvoditi kreatin sam po sebi
uzmi si onda tribulus ili tribestan...
test boosteri se uzimaju samo kao deo PCTa ili kod malo starijih osoba(citaj opada im prirodna proizvodnja testa) ili ako imas problema sa dizalicom ^^ u svim ostalim slucajevima ti ne treba...
Citat: nenadns Januar 12, 2009, 12:27:19 pre podnetest boosteri se uzimaju samo kao deo PCTa ili kod malo starijih osoba(citaj opada im prirodna proizvodnja testa) ili ako imas problema sa dizalicom ^^ u svim ostalim slucajevima ti ne treba...booster u ptc-u ? ti si pobrkao lončiće...
Citat: MarK3 Januar 12, 2009, 02:28:46 posle podneCitat: nenadns Januar 12, 2009, 12:27:19 pre podnetest boosteri se uzimaju samo kao deo PCTa ili kod malo starijih osoba(citaj opada im prirodna proizvodnja testa) ili ako imas problema sa dizalicom ^^ u svim ostalim slucajevima ti ne treba...booster u ptc-u ? ti si pobrkao lončiće...nije pobrkao, u pravu je.
Citat: Spartak Januar 12, 2009, 02:39:39 posle podneCitat: MarK3 Januar 12, 2009, 02:28:46 posle podneCitat: nenadns Januar 12, 2009, 12:27:19 pre podnetest boosteri se uzimaju samo kao deo PCTa ili kod malo starijih osoba(citaj opada im prirodna proizvodnja testa) ili ako imas problema sa dizalicom ^^ u svim ostalim slucajevima ti ne treba...booster u ptc-u ? ti si pobrkao lončiće...nije pobrkao, u pravu je.tipa NO explode, vapor itd ? aaaa jbt koja bruka
Ne,nego tribulus,tribestan i ostalo...