Filipe da se svi razvijaju isto ovaj sport nebi bio zanimljiv.Misic raste od tezina i tereta a ne od dizanja zraka i malih kilaza.(mislim na tezine sa pravilnim izvodenjem).A sto se tice momka i toga da bi on mogao da izvuce vise nego sto jeste,pa uvijek se moze vise i bolje,naravno.Ti si naturel ali i ti i ja smo mogli postici jos vise nego sto jesmo.Nemoj misliti da si ti postigao 100% od rezultata sto si mogao da postignes.Netreba samo gledati na negativne stvari i potcjenivati druge,covjek nekada treba da da i pozitivnu i negativnu kritiku.Za mene negativna kritika nije "!uzmas ass ali si mogao postici jos bolje blb.blb.blb
Recikonkretno covijeku ako vec mislis nesto da napises,ovo ti je dobro a ovo zaostaje itd da covjek zna gdje ikako.Ovako ste ga samo sjeb....li sa suvisnim komentarima.Pomozite covjeku a ne obrnuto.
1.Opet neko pominje da je tezina jedino merilo,nema veze misicni rast sa tezinom koju dizes,ja ne mogu da verujem da neko ko provede duze od sat na ovom forumu moze da kaze ovako nesto
2. covek je pitao ima li ande za nesto ozbiljnije,a ja sam samo skrenuo paznju na to da ako razmislja o necemu ozbiljnijem treba da se osloni na sebe a ne na hemiju odmah
3. nigde ne napisah da sma ja 100% nit da ne mogu bolje,moj koment je bio MOJE MISLJENJE da je mogao vishe izvuci za to vreme,a to misljenje sam izvukao na osnovu iskustva ne sa sobom nego s adrugim vezbacima...MOJE MISLEJNJE,sa kojim ne moras da se slazes
4.Covek izgleda super, ko je rekao da izgleda lose,ne citas ono sto pisem,napisao sam mogao je sigurno vise izvuci sa hemijom itd itd da ne duzim
5. izvoli ti daj kritiku a ne pljuj po tudjima,i bzvz kvarimo temu coveku glupom raspravom,da je on pitao ovo sto ti pitas to bi bilo u redu,al ne vidim kada si ti postavljen za necijeg advokata ili nekog ko je arbitar negativne-pozitivne kritike.
pozz