ne radi mi to pirat:(,imao sam saobracajku unedelju,leva ruka mi je u gipsu,sav sam ugruvan,pre dne nedelje sam saznao na ultra zvuku da mi je pukao misic,jako duboko,doktor je rekao 6 nedelja mirovanja,plus ruka sada,nece naturalac belanac,trenirati sigurno do februara:(,tako da bi dao sve za 7 obroka+amino,kreatina,gluta,multi.......
a recite sta je uopte razlike u liq amino vs amino u prahu?pa koliko sam ja gledao za iste pare u prahu mozete kupiti 4* vise...
hvala puno vladar i pirat.filipe nisam znao da ima.eto sad znam hvala na info
hvala brate moj:)taman sam krenuo sa kvalitetnom masom,samo da ne igubim ovo sto imam,jedem 200g pro dnevno:),ne dam se
a da inache razlika je minimalna...ono jes da covekovo telo brze vari tecnost,ali u pitanju su aminokiseline,one su vec "svarene" pa nema potrebe da se zadrzavaju u zeludcu i da se razbijaju enzimima,nego opalaca u tanko crevo...
Citata da inache razlika je minimalna...ono jes da covekovo telo brze vari tecnost,ali u pitanju su aminokiseline,one su vec "svarene" pa nema potrebe da se zadrzavaju u zeludcu i da se razbijaju enzimima,nego opalaca u tanko crevo...ma lepom je to sve...ali liq amino imaju svojstvo bolje digestije kao si i sam rekao....ali niej samo to..nego..kako i gde ti mozes da nadjes sve AK u prahu recimo koje imaju u jednaoj amop liq amino..a i da nadjes..bas me zanima kakv bi to odvratn okus bio i koja bi to budala merila svaki dan....ovo sve govrim iz razloga jer se liq amino TREBA UZIMATI U TOKU TRENINGA......