@Dami
mislim da precizniji odgovor(za to sto si ti naumio i zasta si se naostrio) od Sumporevog neces dobiti... i ako pogledas malo po forumu videces da se covek razume i da nisi dobio od nekog amatera savet...
e sad druga je stvar sto ti treba malo da sednes , smanjis brzinu i LOGICKI , RACIONALNO razmotris svoju situaciju ... smiris strasti malo oko tih 7-8 kg i shvatis koliko dobijas u stvari a koliko GUBIS... !!!! jebalo te ubrzavanje procesa... jesi li ti uopste svestan sta je zloupotreba lekova... jesi li ti uopste svestan kakav je to puduhvat?
Evo jedno pitanje o kome bi trebalo dosta da razmislis... ok uzeces aas , jer bolje da ga uzmes sad sa tom kurom kojom si naumio i koja ti nece garantovati neki veliki uspeh, kvalitet... ili da sacekas malo, iskoristis jos to sto ti je priroda dala i onda odradis ciklus kako treba sa mnogo kvalitetnijom hemijom , koja ce ti dati i ostaviti na tebi sigurno 7 -8 kg tih famoznih ciste misicne mase? pa razmisli malo jbt , ako si se vec odlucio na hemiju i ako hoces dobar napredak , zasto to zbrzati sa necim zarad nekog kratkotrajnog zadovoljstva- efekta? ako ces vec da uradis ciklus uradi kako treba, izvuci iz sebe jos godinu dve genetski maksimum pa onda razmisaljj o hemiji a dodtle se informisi... imaces garantovano mnogo bolje rezultate...
mozda kad budes naucio kakve sve posledice mogu da ti se dese mozda ces odustati od tog poduhvata... mozda kad vidis da uz bolju suplementaciju i ishranu ... bolji trening, moze dosta da se pravi prostora za napredak ces reci sebi kakva sam budala bio... nema... u mnogim stvarima ne treba zuriti i biti brzoplet .." sto je brzo to je kuso" pogotovo ne kad je rec o steroidimia...
a da neces mozda ti na binu?
nenene kad bi ti znao koliko si smesan i koliko ti je tema smesna , makar na trenuntak kad bi zastao i uvideo... hoces na brzinu nesto bez ikakvog razumnog razloga... pazi tebi u temi pisse "neiskusan"... e pa brate nema mesta za takvu temu u podforumu steroidi za ...jos si i sam rekao da je to ludost...
"pljuvanje"... hehe trebali smo da te iznapusavamo da ne znas gde ti je dupe a de glava...
rano je za tebe jos da razmisljas o AASu ... to ti je moj savet... ali kako hoces - tvoje telo tvoje zdravlje!
poz