ULTIMATE PROTEIN FORMULA 1.5kg 6970din?!?! LOL
Covece koliko ovo kosta,zju!!!
ma jejtsova specijalna formula 100% opravdava cenu
salu na stranu,normalna marka supsa,ali su cene preterane za taj rang
Cena jeste visoka ali treba uzeti u obzir sastav jedinstven na trzistu !!!!
Procitaj sastav dobro ....
Ovo ukratko obrazlozenje : Proteini su neuporedivo kvalitetniji na trzistu ( niko ne sma da napise u specifikaciji sastava da su proteini nedenaturisani ) sadrzi ne denaturisani micelarni kazein , a ne kazeinat, whey je takodje ne denaturisan dobijen postupkom ultra mikrofiltracije, kao i Belance jajeta tekodje ne denaturisan protein ...
Ugljeni hidrati su kompleksni sa visokim sadrzajem vlakana (inulina koji u kombinaciji sa pozitivnim crevnim bakterijama koje se takodje nalaze u sastavu proteina predstavlja podrsku varenja proteina i pravilne apsorbcije proteina) .....
Zatim velika koncentracija CLA , MCT i omega tri masne kiseline 1500 mg , nije u koncentraciji od 150 mg sto obicno biva!
Ugljeni hidrati su kompleksni ...
Neophodni vitamini i minerali za pravilan metabolizam sastojaka...npr Vit C je u obliku Ester c , Hrom je u obliku pikolinata u principu najbolji oblici vitamina...
Nema vestackih boja , aspartama , vestackog ukusa ( ja sam probao ukus jagode , u prahu su sitne cestice dehidrisanih jagoda ) sigurno najukusniji na trzistu , prirodan ukus i nije presladak kao sto je slucaj sa nikim ...
Ja sam ga tek uzeo pa ce mo videti , mada s' obzirom da je u pitanju protein a ne hemija ne ocekujem da za mesec dana napredujem ne znam kako ...
Zakljucak je sastav jedinstven na trzistu , prosto se oseca da je u pozadini preparat jednog vrhunskog profi bildera...a sigurno da Dorian nije toliki zbog njegovog proteina , ali isto tako je sigurno da je covek napravio formulu koja je daleko iznad ostalih ....
Ko moze da priusti sebi NECE POGRESITI!
Vladimir V -nutricionista
ok super fino,a ja tebe da pitam
hocu li recimo kad bih 2 godine koristio denaturisan whey i ovaj naturisan,primetio razliku u smislu 3kg misica ili slicno??
ne pljujem proizvod opet kazem
nego pitam zasto bi neko kupio nesto sto kosta ovoliko a moze kolko kila THE da kupi,ili cak dymatize il nesto trece?? Meni licno koji dosta koristim suplemente je bitnije da imam stalno u velikoj kolicini,a ne da stalno gledam u novcanik kada hocu da popijem mericu nekog preskupog proteina...slicno misljenje imam i o Nutrabolics firmi,prenapuhane cene za ok kvalitet...
svi Nutricionisti i treneri se slazu-Kvantitet prelazi u kvalitet(kao sto je stvar i u mnogim drugim stvarima)
moje misljenje,ok protein ali nije nista svemirsko sto ce naciniti razliku pogotovo nekom rekreativcu....ako imate para,samo navalite...
znaci moje pitanje je : zasto je formula iznad ostalih?jel dole pise FDA has not evaluated these statements ili?ko moze da mi tvrdi da je unutra mic kazein a ne kalc kazein i u kom je procentu koji?Niko jer takve analize kostaju gro para(ne analize o procentu proteina,vec o AK profilu),tako da ne vidim razliku izmedju doriana,muscletecha,optimuma itd itd,jer su sve sigurno dosta kvalitetni proteini,ali opet kazem NIKOM ne odgovaraju(kao i sve suplement firme) ako "statements" na kutiji nisu tacne
Filip J - ne-nutricionista kome ni iz dzepa ni u dzep stagod da napise