Ne buncajte
sve je regularno, bez vanrednih dogadjaja. primio sam zahtev da rasprava bude nastavljenja putem razmene privatnih poruka. zahtev je detaljno razmotren i prihvacen.
duznost mi je da obavestim goste i clanove realx3mforuma da je dalje repliciranje strogo zatvorenog karatera i necete biti u mogucnosti pracenja istog.
hvala na razumevanju
H2SO4
hehehe neka neka davno nismo vidjeli sumpora u akciji...
samo opusteno...
jeli Ivane ne mogu da nadjem onu tvoju diskusiju s nekim momkom koja je izasla na kraju na nekoliko strana mislim da je bilo na pansportovom forumu? e pa to se trebalo stavit u sticky! haha
e ne znam stvarno ne secam se. samo bih da napomenem da nikad ne vredjam sagovornika nego se uvek trudim da se uzdignem na nivo suparnika. moram priznati da tu ulazem dosta truda kao sto su posete raznim bibliotekama,drazvnim arhivama, uzimanje privatnih casova itd itd.
tako da ne bude opet zabune kako 'stalno prozivam i vredjam'
izvinjavam se na offu
da se vratim na temu:
voleo bih takodje da posetim diznilend. da se licno upoznam sa glavatim miki mausom i pajom patkom.dodushe hromi daba mi je uvek bio najzanimljiviji tip i voleo bih da od njega cujem licno njegovu zivotnu prichu, tj napravio bi interviju u stilu mire adanje polak i vanje bulica. to mi je zelja jos od detinjstva ali eto prodjose godine a ja nikako da otputujem tamo i da napravim slike sa onim njihovim ogromnim plastichim glavudzama i sl.
takodje nadam se i da ce mozda napraviti mauzolej volta diznija pa da ce svako dete moci da vidi njegovo smrznuto telo(kao sto u rusiji moze balzamovano telo staljina da se vidi). mislim trebao bih ovaj predlog uputiti rukvodstvu diznilenda jel kult volta dizniaj kao oca cele subkulture ne zasluzuje mesto kakvo treba.