Ćao ljudi, hvala za odgovore, malo sam zabatalio ideju o kavitaciji i čitao po forumu o ishrani, suplementaciji... pa to je OGROMNA količina materijala za čitanje. Sve je tako jbn interesantno! Negde kao da sam naleteo da piše da pri tom carb cyclingu usled gubitka glikogena iz mišića vežbač može da izgleda debelo a da su mišići manji i slabiji!!! Meni se tako nešto dogodilo, a sa obzirom da sam visok 200cm, kad sam spao na težinu 100kg izgledao sam sebi kao žgolja najobičniji, rekao sam sebi: "jebo' ja što mogu 15 zgibova ako ću ovako sitno da izgledam" :O) Pojačao sam ishranu i malo se vratio u normalu. 105 kg. I izgledalo je dosta bolje tada nego pre dijete. Priznajem.
E sad, palo mi je na pamet - šta bi bilo kad bih se samo bavio plivanjem 1 do 2 x nedeljno 1 km za sat vremena, ništa teretana, a kad bih uzimao BCAA, Glu, 3-4 merice whey, 600-700 grama piletine ili ribe, litar niskomasnog jogurta ili obranog mleka i ostalo kalorije iz komplexnih UH - da li bih za par meseci dobio mase, da li bih smršao a sačuvao mišiće, da li bi mi trebao taj legendarni kreatin, neki savet???