Novembar 24, 2024, 11:25:38 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Malo gluposti!!!  (Pročitano 8750 puta)

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
Re: Malo gluposti!!!
« Odgovor #15 poslato: Maj 15, 2006, 07:37:52 pre podne »
Ma covek zabrinut ... ;)

Van mreže accountkiller99

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #16 poslato: Maj 15, 2006, 11:19:21 pre podne »
Pijem PWM posle treninga, a pored mene neka dva ogromna lika isto tako. E sad, ovu dvojicu svi znaju, vec drugo treniraju, stariji su od mene 7-8 godina itd. Dolazi meni neki covek koji ima oko 40-ak godina i pocinje da se dere na mene: "Dobro bre mali, pa jel' si ti normalan?!? Znaju li tvoji sta radis ovde...?!?" I tako, svasta on meni rekao, a ja samo nastavio da pijem. Posto je odmarao izmedju serija malo se setkao po teretani i posle 10-ak sekundi dolazi on opet, a ja :D , zeljan ovih proteina, navrnuo casu skroz do kraja i cekam poslednju kap da mi se spusti u grlo. :D  :lol: Tu on opet pocne da sere kako je u redu sto ova dvojica do mene uzimaju, jer oni treniraju dugo, stariji su od mene, veliki su, a ja mali... :roll: Samo sam ga veoma polako i malo glasnije pitao, naglasavajuci skoro svaku rec: "Koliko se vi TACNO razumete u ovo?" Dok sam ga to pitao, vec je sedeo na klupi, posle je samo legao i toliko o tome. :evil:

Offtopic

Bitno mi je samo sto me majka podrzava u svemu ovome. Ni ona, ni ja se ne razumemo u bb (90% stvari koje znam o ovome sam naucio ovde i to tako puno za tako mali period. Tako puno barem za mene.), ali pre nego sto sam krenuo, uputio sam je u to onoliko koliko sam znao o svemu ovome i objasnio sam joj kako je ok uzimati proteine, amino kiseline itd. Jednostavno, veruje mi i to mi je najbitnije, a toliko ljudi je pocelo da mi sere od kako sam krenuo sa suplementiranjem. :(

Van mreže DingDong

« Odgovor #17 poslato: Maj 15, 2006, 01:47:50 posle podne »
Nemoj ti njih da slusas,uvek ce biti tih pametnih boza,iskuliraj samo.

« Odgovor #18 poslato: Jun 26, 2006, 10:48:12 posle podne »
Citao sam malo pre o jednom liku koji je imao tonu suplemenata i uzimao ih je sve vise i vise, a od napretka nista. Pitaju ga ljudi kako ovo, kako ono..., sve im on lepo odgovori i nista im nije jasno. Posle gomile postova, na kraju lik napise (na engleskom): "E ljudi, ja sam vegetarijanac i ne jedem meso ama bas ni u kakvom obliku. Sad sam se setio, pe reko' da napisem, da mozda nije zbog toga?"

:lol:

Zivi samo od voca i od povrca. :lol:

Van mreže Cvele

• Middleweight Member
« Odgovor #19 poslato: Jun 27, 2006, 08:49:14 posle podne »
Ja imam scenu iz teretane gde lse lik koleba da li da uzme aminke...i kad ih je na kraju uzeo onda pije po 3 kom dnevno...da se ne sjebe...

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #20 poslato: Jun 27, 2006, 08:55:04 posle podne »
Citat: Cvele
Ja imam scenu iz teretane gde lse lik koleba da li da uzme aminke...i kad ih je na kraju uzeo onda pije po 3 kom dnevno...da se ne sjebe...

hehehe da mu ne ode jetra  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

« Odgovor #21 poslato: Jun 28, 2006, 12:24:15 pre podne »
Ma jetra manje/vise. :D Ostace sterilan, ostace mu klitoris od kite, otpasce mu kosa... :twisted:

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #22 poslato: Jun 28, 2006, 01:44:23 pre podne »
ce da nazebe na bubrezi
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Remetik

« Odgovor #23 poslato: Jun 28, 2006, 07:57:03 pre podne »
Znaju oni dobro da ne mogu puno, ali svoju slabost (mentalnu i fizicku) pravdaju time da ne zele da preteraju.

Van mreže dulse

• Lepotica
« Odgovor #24 poslato: Jun 28, 2006, 08:56:46 pre podne »
mene drugarica pre neki dan zove.. kao da te pitam posto se ti razumes u te stvari.. znas ja sada ucim pa puno jedem pa sam se ugojila... i cula sam za e/c/a kominaciju .. i jel mogu da je pijem i da mrsam.. a da ne vezbam???? samo sam promenila temu.... doduse preporucila sam joj sauna belt....  :lol:
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
« Odgovor #25 poslato: Jun 28, 2006, 09:24:48 pre podne »
Citat: dulse
mene drugarica pre neki dan zove.. kao da te pitam posto se ti razumes u te stvari.. znas ja sada ucim pa puno jedem pa sam se ugojila... i cula sam za e/c/a kominaciju .. i jel mogu da je pijem i da mrsam.. a da ne vezbam???? samo sam promenila temu.... doduse preporucila sam joj sauna belt....  :lol:

Hahahahahahahaha :D ;)
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

« Odgovor #26 poslato: Jun 28, 2006, 09:51:05 pre podne »
E ponekad pocnem ozbiljno da se svadjam sa drugovima, tj. oni samnom. Bune se sto uzimam proteine i kreatin, ali ja vise nemam snage, niti zelim da im bilo sta objasnjavam. Jeste da se ja mnogo slabo razumem u ovo, skoro sam poceo, ali za ova dva meseca, kol'ko vec posecujem ovaj forum, naucio sam mnogo vise, nego sto su naucili neki od njih koji su nekada isli i po 3-4 godine u teretanu. Iako znam toliko malo o ovome (ali u odnosu na njih, toliko puno), nikada ne bih pricao nekome nesto o bb ili davao neki savet, a da nisam 100% siguran u to (a tu je, fala Bogu, ovaj forum, pa je sve up to date :) ). Tako su sinoc poceli nesto da tupe o izvodjenju nekih vezbi, a ja im iz dobre namere kazem da nije tako i da treba drugacije bla bla bla..., a ti "veterani" odmah skocili na mene u fazonu "sta ti znas koj' qrac kad si tako mali...". Naravno, nisu to direktno rekli... :evil:

Ali neka, u genu je svakog coveka da izgleda lepse od drugog iako zeli sve najbolje svom drugu (eto mi izgovora ubuduce :roll: ), tako da kad budu poceli ponovo nesto da kenjaju o suplementima, sve cu da im potvrdim i da im kazem da su ti suplementi za beznadezne slucajeve poput mene. :evil: Naravno, necu da odustajem od onih koji isto misle o suplementima, a vidjam stalno u teretani, sta vise, vec sam preobratio trojicu ili cetvoricu, pa za sada piju Whey, al' polako samo... :twisted:

Van mreže PitBull

• Heavyweight Member
  • ....1992....
« Odgovor #27 poslato: Jul 02, 2006, 06:10:53 posle podne »
a sta je pwm?
Liberte toujours

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #28 poslato: Jul 02, 2006, 06:31:37 posle podne »
post workout meal iliti po naski obrok posle treninga
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže PitBull

• Heavyweight Member
  • ....1992....
« Odgovor #29 poslato: Jul 02, 2006, 06:39:05 posle podne »
hVALA- a sto moze da postane sterilan od toga?
Liberte toujours