Pijem PWM posle treninga, a pored mene neka dva ogromna lika isto tako. E sad, ovu dvojicu svi znaju, vec drugo treniraju, stariji su od mene 7-8 godina itd. Dolazi meni neki covek koji ima oko 40-ak godina i pocinje da se dere na mene: "Dobro bre mali, pa jel' si ti normalan?!? Znaju li tvoji sta radis ovde...?!?" I tako, svasta on meni rekao, a ja samo nastavio da pijem. Posto je odmarao izmedju serija malo se setkao po teretani i posle 10-ak sekundi dolazi on opet, a ja
, zeljan ovih proteina, navrnuo casu skroz do kraja i cekam poslednju kap da mi se spusti u grlo.
:lol: Tu on opet pocne da sere kako je u redu sto ova dvojica do mene uzimaju, jer oni treniraju dugo, stariji su od mene, veliki su, a ja mali... :roll: Samo sam ga veoma polako i malo glasnije pitao, naglasavajuci skoro svaku rec: "Koliko se vi TACNO razumete u ovo?" Dok sam ga to pitao, vec je sedeo na klupi, posle je samo legao i toliko o tome. :evil:
OfftopicBitno mi je samo sto me majka podrzava u svemu ovome. Ni ona, ni ja se ne razumemo u bb (90% stvari koje znam o ovome sam naucio ovde i to tako puno za tako mali period. Tako puno barem za mene.), ali pre nego sto sam krenuo, uputio sam je u to onoliko koliko sam znao o svemu ovome i objasnio sam joj kako je ok uzimati proteine, amino kiseline itd. Jednostavno, veruje mi i to mi je najbitnije, a toliko ljudi je pocelo da mi sere od kako sam krenuo sa suplementiranjem.