evo ja cu da iskomentarisem, jer mi je ova tema vecita inspiracija
ja licno obozavam metroseksualce, ali naravno pod terminom " metro " mislim na STRAIGHT muskarce koji drze do sebe i kojima je normalno da depiliraju grudi, idu u solarijum...
ne podrzavam ekstreme, tipa kada decko nosi neke maramice, salove, ima feminiziran stav...smatram da svaka devojka koja se primi na nekog takvog treba prvo da preispita svoje seksualno opredeljenje, hehe... ali u normalnim merama, metro muskarci su neodoljivo privlacni i lagala bih kada bih rekla da mi se gorenavedeni Johnny Depp ( koji se po meni suvise lezerno oblaci, tako da to izgleda neuredno...a i nije prirodno da se meni, koja imam 20 godina, svidja covek od 48 ili slicno, to je bolesno... ) ili glumac/ sta god sa slike svidja... ne kazem da mi je to jedini kriterijum pri izboru partnera, nisam tako povrsna, ali definitivno su privlacniji metroseksualci
p.s. a pritom ne smatram da sam glupa ( naprotiv, mozda ce nekima zvucati prepotentno, ZNAM da nisam
), samo sam emancipovana devojka, fensi, koja voli da izlazi i normalno je da me momci sa istim zivotnim stilom privlace... ala sam se raspisala, hehe