da se malo ubacim, ova je zanimljiva tema... meni ukus menjao kroz razne periode, trenutno, volim da bude misicav muskarac ali ne i preterano izdefinisan, vise da bude onako poveci covek u treningu oko 95 kg ali butine i noge obavezno moraju da budu jake!! Najvise mrzim da vidim muskarca sa tankim nogama a kao ide u teretanu i pri tom radi samo ramena, ruke, grudi i ledja!!! sto je naravno vecina... pricajuci sa jos zena, vecina voli jake noge i naravno uz to dobru guzu siroka ramena su takodje neizostavna! naravno mora i mentalni sklop da ti odgovara a jos i kad se zaljubiiiiiii hahaha realno, posto mnogo treniram, ne bih mogla da budem sa nekim ko ne trenira nista i npr. sedi za kompom non stop. ljudi koji treniraju su mnogo srecniji i imaju vise samopouzdanja (tj. nema onih glupih muskih kompleksa "zasto si pogledala onog tamo? jel ti lepsi od mene? hahaha). sva sreca pa ja nasla jedan primerak svog omiljenog tipa muskarca i to u mojoj zgradi, i za ovih tri meseca sve ide super! najbolje do sad
sve neke istancane ribe pune zahteva raznih bilo bi lepo da recimo okace fotke svojih frajera- cisto da i mi vidimo te perfekcije....
A kud ste navalili na slike kad ih nemamooooooo!!FB služi za slikice hehe.
Pa napravi koju! sad svi imaju mobi sa camericom, nemoj sad tu da se pravis! Citat: lara24 Januar 19, 2010, 02:11:20 posle podneA kud ste navalili na slike kad ih nemamooooooo!!FB služi za slikice hehe.
Citat: Deja Januar 19, 2010, 02:14:45 posle podnePa napravi koju! sad svi imaju mobi sa camericom, nemoj sad tu da se pravis! Citat: lara24 Januar 19, 2010, 02:11:20 posle podneA kud ste navalili na slike kad ih nemamooooooo!!FB služi za slikice hehe.I kud da ju okačim kad je tema muškarac....hehehe.
Citat: lara24 Januar 19, 2010, 02:20:46 posle podneCitat: Deja Januar 19, 2010, 02:14:45 posle podnePa napravi koju! sad svi imaju mobi sa camericom, nemoj sad tu da se pravis! Citat: lara24 Januar 19, 2010, 02:11:20 posle podneA kud ste navalili na slike kad ih nemamooooooo!!FB služi za slikice hehe.I kud da ju okačim kad je tema muškarac....hehehe.ma nije problem- evo ja cu da otvorim temu za tebe ako hoces - ti samo ubaci fotke tvog lica i tela bajnog