Imam utisak da danasnji muskarci gube vreme po kafanama, kladionicama... (nije da se zalim )nego vidim ,cujem zalopojke...,, umesto da zaposle onaj, najvazniji, muski misic. Ok, umereno bavljenje sportom je dobro za zdravlje, ali trebalo bi vise vremena posvetiti intelektualnom razvoju i (naravno:) najlepsim, zdravim zenama, koje zive upravo ovde..mada i ove danasnje devojke,zene...mislim da traze dlaku u jajetu, biraju do nesvesti, vagaju...presipaju iz supljeg u prazno, a momci se cini mi se ne snalaze bas..u svom tom ludilu..pogotovo ako je jedan tipican muskarac sa nekim normalnim poslom, stanom? (i to je diskutabilno).Eto, nicim izazvana, a nesto razmisljajuci...napisah ovo, pa mi milo sto sam zensko... , tako barem kazu..
Aj ti ovo nam rasclani, oces? Pocela si dobro i stade...zanima me tvoje misljenje
Šta ti nije jasno...?Tako je kako je.. A misljenje oko čega???
Generalizovano, mislim da se preeeeeeevise vremena provodi po forumumima...osim naravno kad nam treba savet, itd...ali da me niko pogresno ne razume,previse vremena..umesto da..ma da .se ne ponavljam....... 8)jbg..
A sad svi u teretanu!