sada cekam sta ce H2SO4 da kaze,bas me interesuje.
pa citajuci tekstove ove tematike mene su ubijedili da hiv(virus) ne izaziva sidu(bolest). ovakih senzacija iz prvog posta bude svako malo po medijima(a ovakve medijske senazije se plasiraju samo da bi se povecala gledanost ili tiraz odredjenog medija i nista drugo).
fino bi bilo kad bi se napravio neki ekperiment uzet elegantno napr 2-3 stada ljudi i svima ubrizgat taj famozni hiv, ili pustit da zarazeni izjebu komplet nezarazene pa da se vidi koliko je hiv ubojit tj. koji ce procenat umrijeti od simptoma side (leukemija,sifilis,tuberkuloza, srcani udari, rakovi, kurci palci). sad da ce svi pomrijet ne bih se smio kladit.
a ta sida bogu fala ima jaci marketing od coca-cole. svi smo se nagledali onih silnih scena iz afrike dje muve seru po polumrtvim crncima. e u nekoj sledecoj prilici te iste scene se koriste u kampanjama protiv gladi, zatim protiv virusa ebole,malarije itd pa onda kad majka tereza treba da skuplja priloge itd itd. a ko zna cime ih tamo po africi masakriraju da bi smanjili populaciju.
sto se lijekova tiche farmakoloski biznis je posebna pricha. raznorazne uzaludne terapije i tretmani koje ostvaruju enormni profit proizvodjachima.
kad bi se to tako sirilo ko sto kazu pa broj zarazenih i mrtvih bi bio neuporedivo veci a i ovako cifre na globalnom nivou su prepumpane.
moje misljenje...