Propionat 200 mg nedeljno ( pon 100 mg sre 50 pet 50 mg )
Winstrol tablete ( 30 mg na dan 3 x 10 mg )
Tren acetat ( pon 100 mg sre 50 pet 50 )
8-10 nedelja
Ja zagovaram minimalne doze, uz maximalno pravilnu ishranu i konstantnu progresiju u treningu sa radnim tezinama .
Nisam zatrovan dozama jer je imao ko da me nauci da je najlkase ubosti se a najtezi je onaj drugi deo, kako zivimo i kako se hranimo da korigujemo...
Mnogi ce sada reci da ovo " ne radi " i da su premale doze ili nesto tako , u sustini to su jedni od onih koji su se oprzili sa 1 gr na pocetku , pa ih mozda stvarno ni ne radi ovo...
Ko ima dovoljno mozga i znanja o hemiji znace da je to vrlo mocna stvar 500 -700 mg iz 3 dobra preparata ukupno mogu napraviti vrhunske rezultate uz suplementaciju i pravilnu ishranu !
Takodje uvek sam za kvalitetne stvari i za brze estere , bolje skupiti neki dinar ili evro vise pa poceti sve kako valja nego zuriti i ici s brda s dola..
Jos jedan savet pocetnicima, unapred spremite sve sto vam je potrebno za kuru , sto od pratece opreme spriceva igala, vate i ostalog , tako i plana ishrane treninga , hemije i OBAVEZNO zastite .
Vidim dosta ljudi se zalece na hemiju i zaista mi je jasno da ne mogu nista da ucinim da ih odgovorim, zato i ostalim forumasima da udelim savet : Ko je vec pitao kako nesto da odradi , bolje mu je da mu ne govorimo da odustnae jer je cvrsto resio, nego da probamo da ga naucimo kako treba !
Jos jedna bitna stvar , ko se postavio profesionalno i ko ima imalo mozga on je pre toga dugo vremena citao o tome trenirao na suvo i sve uradio sta treba da dostigne svoj maximum prirodno, usput vec naucio mnogo o hemiji , pa tek onda poceo , ne izletajuci se sa pitanjima : Sta mogu sa cime da kombinujem, jel test navlaci vodu , koliko mi treba nedelja da skinem stomak , imam neke plave tablete itd itd...
Ja imam svoju teoriju kako treba i sta treba, vase postujem i ne mesam se tako da ne bih voleo da se prepiremo " ko zna bolje " . Iza mojih sugestija i nacina koriscenja stoji par desetina momaka i devojaka , koji kazu da nikad nisu do sad uzimali manje, trenirali ucinkovitije, jeli vise i cesce, a izgledali bolje !
Sportsi pozz !