ok,hvala na savetu, tek nedavno sam poceo da radim mrtvo dizanje (svega nekoliko treninga),i ja sam predpostavljao da vezba takve vrste fali pa ce mo videti rezultate kroz neko vreme
pozdrav svimakod mene se javlja jedan problem pri radu vezbe za ramena,u pitanju je stojeci potisak sipkom ispred glaveznaci kad radim tu vezbu posle me par dana bole ledja u donjem delu.u cemu je problem?
Ojacaj noge i gluteuse.
Citat: ilijao Novembar 09, 2008, 11:08:27 pre podnepozdrav svimakod mene se javlja jedan problem pri radu vezbe za ramena,u pitanju je stojeci potisak sipkom ispred glaveznaci kad radim tu vezbu posle me par dana bole ledja u donjem delu.u cemu je problem?kad radis tu vezbu verovatno previse izvijes telo, tako da ti se naglasi lumbalna lordoza, tj suvise ti se izvije donji deo kicme..nadam se da ti kolena nisu zakljucana kad radis tu vezbukolena moraju biti blago savijena i imaju vaznu ulogu pri za amortizaciji tereta i same stabilnosti pri izvodjenju ove vezbe...treba da prate dizanje i spustanje tega kako bi se sto manje optercivala kicma