posle treninga 2 merice whey-a. pred spavanje merica i po u 450g ella posnog sira i merica za dorucak zajedno sa ovsenim pahuljicama, +50g BCAA i 50g GLUT i 10ml amino..ne vidim da sam ovde procerdao nijedan gram proteina..a ako moram uneti 400g proteina, od toga je manje od 200g iz hrane, nema mi tu mnogo filozije. stisnucu se za kazein, a do tada bas ovako furam i dalje.
Verujem da sam negde cuo gde hrana: suplementi 40 : 60 mozda i vise..a mozda sam lose i cuo
kao prvo zasto whey u ellu?? vec imas wheya u elli,drugo po zadnji put KAZEIN IZ ELLE NECE USPORITI WHEY,mast usporava varenje proteina,ne kazein,a masti u elli jedva da ima,znaci taj whey se baci osim ako ne popijes 10 grama maslinovog ulja pred spavanje sto ne bih preporucio
suplementi su maksimum 20% dela ishrane,mozda zato sto se zovu DODACI ISHRANI...i tako ih treba tretirati,kad sredite hranu onda dODATE DODATKE ishrani....
kako nisi procerdao?Imas neki merac nitrogen outputa? pa znas kako trosis?Kad budes imao nalaze nitrogen outputa onda s ejavi d asve iskoriscavas
nemoj misliti da se svadjam,samo ti argumentujem zasto su suplementi samo dodaci a nikako ni blizu pola ishrane