E/C/A stack = znaci stackuje se sve zajedno - sve se pije odjednom i po mogucnosti na prazan stomak, jer ukoliko to nije slucaj efekat ovog stacka je manji, a teme su u podforumu gdje i treba da budu - tj. gdje se diskutuje o hemiji zato sto je efedrin (iako sam nije AAS) kao i steroidi lijek koji razni sportisti zloupotrebljavaju da bi popravili svoje performanse.
Tvoja tema je na pogresnom mjestu, a na zalost ni nivo tvog znanja nije dje bi trebao da bude u trenutku kada efedrin vec drzis u svojim rukama.
Takodje, nebi lose bilo za one koji eff koriste tokom cijele godine trazeci od njega "kick" pa na kraju zavrse sa XY tableta dnevo da razmisle o tome jer eff ima katabolicka svojstva, i po navodima on prilicno jako udara na nadbubreznu zlijezdu sto dalje dovodi to znacajnog opustanja kortizola, tako da ne vidm da je effedrin primjeren rijetko kada, a ponajmanje kada je cilj izgradnja misica, pa jos sve to kod naturalaca...
Licno do skora sam ga korstio samo onda kada dijetu dobro zaletim i spustim BF, tada i ove male doze koje sam gore pomenuo odradjuju posao, i nemam potreba da uzimam veliku kolicinu effa jer nijesam na njemu non-stop tokom godine trazeci "kick" za trening...
Takodje, postoji mnogo efikasnija kombinacija za skidanje sala a zove se dijeta+kardio.
Mogu tu neke stvari po pitanju hemije da se dodaju, ali realno odgovor za ono sto ljudi na ovom forumu traze je mnogo prije disciplina nego "carobni" efedrin...
Dosta od mene. Pozdrav