Evo i mene, direktno iz Bahraina. Rano ujutro imamo let za za Istanbul, pa cu ceo dan da provedem ovde.
Teska, ili super teska. Radoslav je bio u zivotnoj formi. U polufinalu je bio prvi, svi se cude kako su sudije bodovali finale. Cak se i sam Radoslav zbunio. Necu da pricam da je i Robert bio iznenadjen, jer je znao da je u veoma losu formu i vec se predao. Bio je na merenje 103 kg. Super teska jednostavno nije njegova i neznam sto on tamo trazi.
Hamuda, smesno. On je trebao da bude po meni naksimum 4 ili da mu eto, na poklon daju 3 mesto. Covek jednostavno nema pola tela. HOGE!!!!.
Dimitar je trebao biti bar drugi, iako je na polufinale bio na trecu poziciju.
Bilo je jos nekih smesnih odluka, ali definitvno da predlog koji je dao predsednik sudijdke komisije, i koji se usvojio na kongres od strane svih dekegata drzi. A to je da se na svaka dva ili tri godine vrsi TESTIRANJE SIV SUDIJA, kako bi oni osvezili svoje znanje, a onaj koji ne polozi, gubi licencu.
U svakom slucaju sce sto se ovde odrzava, u arapski deo, dominiraju arapi. Ali razlog je sto ostatak sveta nesto tesko dolazi ovamo na internacionalno takmicenje.
Sledece svetsko je, U KOMSILUKU, ponovo ovde. UAE, Dubai.