vestackih zasladjivaca nema vec ima VESTACKA AROMA...a ona mora da bude jer na toliko kolicinu AK i sve ostalo sta je stavljeno unutra okus bi bio toliko odvratan da se to ne bi moglo konzumirati..
nema tu jel si vezbac ili nisi..vec neke stvari jednsotavno ne mogu da idu..
jos malo informisanja ne bi bilo na odmet..zar ne?/
dalje..sto se tice upotrebe PRELAODA...28-30 gr tj 1 merica pred trening zadovoljava ama bas sve potrebe necega sto se ZOVE PRELOAD.....o tome je na ovome forumu pisano a ja mislim bar jedno 100 puta....dakle..niti mogu niti imam vremena da objsnjvam sta u stvari znaci preload i za cega sluzi jer sam jucer slican posto ovome obrisao i odsita mi nisu jasna ovolika suvinsa pitanja a da se u samu tematiku jako malo ili cak nimalo ne razume...
u toku treninga je takocjer potreba za AK i tu onda sluze tecne ak iz prakticnog razloga a ne zbog toga sto mozda ne bi bilo bolje koznumirati bcaa i glm u toku treninga ali to je gotvo nemoguce zbog samog okusa bcaa u neutrlanog okusa glm...
mozda umesto tecnih ak tj ne mozda vec sam siguran da extra ulogu moze da odigra SURGE koji je vec ukombniovan sa vestackom armomom tresnje i kao takav odista se moze konzmuriati u toku treninga ukoliko nema tecnih AK..
o pwm se sve zna i stvarno bi bilo gubljenje vremena govriti o tome da u njega ide whey+creat+glm+bcaa+secer
A kako sad da izbacim bcaa i glutamin pre treninga? Ako necu da ih izbacim kad da uzmem Preload a kad njih koji vremenski razmak da napravim izmedju njih dvoje(preload-jedno,BCAA+glut-drugo) u odnosu na trening
a ti vec ako mozes da uzimas glm i bcaa pre i posle treninga..to je odlicno..i onda ubaci i glm i bcaa u PRELOAD i oprasi..
ne vidim potrebu...ali ako mislis da trebas onda je to jedini ancin