nisi pre probao ovaj,to je dvoljno,imas ljude koji ne osete lupam Xplode a Nanovapor ih razvali,ili shock ih razvali a ne osete neki treci...svatas...
mislim bzvz pricam kad ko zna dal cu ikad probati posto ne pijem NO inache...sto sam ja teo reci je da ne verujem da je revolucionarniji previse od drugih,niti da je losiji...whey je whey,kreatin je kreatin,nitrous oxid je nitrous oxid....da je povoljniji sigurno jetse i treba probati ko voli naravno,a em je Pedja sastavljao neke druge stvarcice u njemu koje nisu samo cist NO ngo gradivna materija
Tu si upravu nekome radi Xplode,nekome ne, nekome bolje Storm a nekome NaNoVapor ,itd
Ja sam isprobo SVE!!
Ja sam napiso svoja iskustva sa THE X3M Preload, njemu je i posvečena tema, da pišemo svoja iskustva možda neko bude imo slabo iskustvo,pa ga podeli sa nama....
-možda nekome nevalja okus,itd
Nigde nisam napiso da je revolucionarniji od drugih, upravo suprotno da je sasvim SIMPLE formula i po mojoj lpgiki baš zato radi bolje od drugih.... .-kad sam video tablu Supplement Facts mislio sam da neče biti ni do kolena ovom drugim NOjem sa mog arsenala!
večina drugih NOjev ima neke jeb...revolucionarne formule, sastavljene iz 50 stvari, koje ni neznaš da izgovoriš ime,a kamol dal postoji-pa i tome ASTRONOMSKE cene
Evo i slike da vidiš o čemu pričam...