U teretani imamo jednu tvoju sliku,uvjek me motivise da stisnem i izvucem jos malo iz sebe.
Citat: malojaci Novembar 04, 2008, 05:31:55 posle podneU teretani imamo jednu tvoju sliku,uvjek me motivise da stisnem i izvucem jos malo iz sebe.Gde je ta teretana, ajd sredit cemo neki novi poster..:-)
Citat: Dule_Madzarovic Novembar 04, 2008, 04:17:07 posle podneMA NIJE DA NE MOGU, NEGO necu vise da trosim pare....vise ti se svideli motori ili ?
MA NIJE DA NE MOGU, NEGO necu vise da trosim pare....
...pa jeftiniji je novi motor nego pripreme, motor ti ostaje a pehari su u podrumu ...hahaha
Citat: Dule_Madzarovic Novembar 04, 2008, 08:09:30 posle podneCitat: malojaci Novembar 04, 2008, 05:31:55 posle podneU teretani imamo jednu tvoju sliku,uvjek me motivise da stisnem i izvucem jos malo iz sebe.Gde je ta teretana, ajd sredit cemo neki novi poster..:-)U bihacu je teretana.
Matori, egositicni, sexualno devijantni kreteni, vode IFBB. Sami celnici su korumpirani kriminalci, visokog kalibra, a iznad njih se nalazi jevrejski lobi koji su predvodili, braca, Joe i Ben.
Extra gym. A i tu THE-ov arsenal