do sada nikada nisam CUO da neko izlazi na takmicenje iz HOBIJA, daj covece jesi li ti normalan bre??? ljdi se muce kao svetci da se spreme i oderu kao zivotinje i na kraju HOBI.... posteno si trenirao sada dokazi se i vidi gde ti je mesto za pocetak u b.b.
kazes da si i trener? e ti si uzor kao 1 nekom pa sve ostalo!
kako ces nekog da spremas ako nisi osetio to na svojoj kozi kao sto pedja rece u nekom postu skorasnjem ali nebitno...i to u srbiji, covece pa jedan toza, bakic,milovanovic i kup dobrih takmicara su napravili vrhunskih rezultata na amaterskim takmicenjima!
dalje,rekao si da nisi davao hiljde eur. ti mili moj kada stanes na binu tebe niko nepita dali si imao,nemao to sudije ne zanima!!! ili imas punocu misica ,simetriju,odranost,genetiku,lep pozing to njih zanima a ne koliko si ti novca dao
gotivim te i to ti drugarski govorim. i iskoristi ova takmicenja usput do drzavnog,izostrices formu do tada. zelim ti puno uspeha
1.Iz hobija buraz,i ne izlazim na TAKMICENJA,izlazim na takmicenje,kao sto si rekao kako cu nekog spremati ako sam ne prodjem to,to je i meni na umu.A doduse i ne treniram takmicare,vecinom su mi sdrugi sportisti klijenti atletika,fudbal,rukomet itd. Da se spremam ozbiljno i sda cu ja nesto da pokazem nekom,eee pa sigurno ne bih 90% dijete radio na tri solo depoa i 200gr proteina vec bi tu bilo mnogo vise ulaganja i djakonija i mnogo boljih rezultata.O tome ti rpicam.
Verovao ti meni ili ne ja stvarno nemam nameru da se takmicim nesto dugorocno,ne kazem da mozda opet sl. godine ne izadjem na nesto ako bude dijeta pala tad ili opet za dve i slicno,ali da zivim za takmicenje ne bas. Ja jesam u odnosu na 99% rekreativaca stvarno akd gledas jako predan i jako pazim ali takmicarski zivot je druga stvar,opet ponavljam U SRBIJI.
p.s. Ne bi verovao koliko su nekad ljudi spremni da se zbog obicnog hobija odreknu raznoraznih stvari,pa ne znam sto te cudi da ima i ovakvih koji iz hobija prolaze torturu jer ih zanima kako je to.Zaista je tako,mislim ne znam kako da te uverim sta cu.
2.Milanovic je meni vrh gradja,verovatno se skoro nece pojaviti slican,ali evo covek bas ne zivi od takmicenja zar ne?NI Bakic ne zivi od takmicenja kao ni Toza,takmicenje je tu bilo odlicna reklama za neke druge poduhvate,ali mislim da je Pedja lepo rekao da se od takmicenja ovde ne moze ziveti.
3.To sa hiljade eur nisam hteo da se hvalim,vec bas naprotiv ti govorim koliko lezerno na neki nacin ulazim u ovo,da naravno,gledacu da se oderem i izdehidriram maks i sve,ali buraz ja nijednog trenutka to takmicenje nisam stavio ispred faksa,devojaka,prijatelja ili posla.Takav sam nekad bio kad sma jos natural celjade bio fanatik pa sma pre sexa pio bcaa i u dikoteke nosio pirinac i slicno
Sad malo uzivam u zivotu za promenu uz BB ulaganja koliko mi vreme dopusta.Tako da mi nije bas no.1 na umu. Sudije ce naravno i gledati samo ono sto je na sceni,drugo i ne ocekujem,nije to takmicenje ko je potrosio najmanje ili najvise
4.Hvala na kritici,ali kazem ti zbog raznih obaveza precih samo to 20og mogu ispostovati.Tako da ona forma koja bude bila 20og ce i meni biti iznenadjenje,pa mogu smao da se nadam da ce iz prve biti to to