Super ide, samo ubaci kardio da odradiš to kako treba.
Pa Filip je najveci fan kardija na forumu koliko ja znam:-)
Eto Veso vis kako zna Vlada
stvarno sad ne bih uabcivao kardio jer mi je to prevelika varijabla za ovih 20 dana,sad jos malo srezujem kalorije,samo cisto se jede i bice dosta nadam se.Ako preteram sa kardiom,mogu ostati previse flat.
Svaka ti čast na disciplini i posvećenosti.
Baš lepo od tebe što prenosiš iskustva vezano za razvoj dijete.
Što ne uhvatiš nekog lepo da te slika dok ti poziraš?
Ovako gledajući slike izgleda da se samo mučiš dok se namontiraš sa fotoaparatom pa dok još staneš u pozu.Biće ti lakše jer ćeš prave bb poze praviti i videćeš sebe kao što će te publika gledati na takmičenju....
Inače, tvoja tema je dobar primer za proučavanje ostalima kako sa treningom, ishranom itd..
Ima Vas još dobrih igrača al eto krenuo sam prvi od tebe.
Pozdrav
Damir
hvala na pohvalama,meni i jeste cilj da malo demistifikujem ceo taj BB i neke mitove da se mora gladovati ili ubijati psihicki oko nekih stvari pa zato nekad i preteram oko iskrenosti i toga sta koristim i slicno al eto,bar svi znaju da sam lud
Pa rado bih da me neko slika ali evo ovo je bilo na kraju smene svi su kuci otisli,onda kada najbolje izgledam (posle treninga) ne mogu se skidati nasred teretane pune pa ni nema nekih slika.Mislim bitno mi da od ovoga moze samo bolje izgledati,ovo su recimo slike na dan urnisanja nogu tog jutra,pa je jos dobro sto je ista krvi ostalo gore
Sto sepoziranja tice,gledam da imam realne i strucne ljude oko sebe koji ce me kritikovati oko svega bez laznog tapsanja i slicnog,tako da vezba se i pozing,to nikad nije perfektno jbg.
Dobro je to Hans, samo stisni sad jako do kraja
otju cika Veljo,ispada zeludac
Jel se ti to spremas za takmicenje?
u jedenju hot dogova
ali moze se jos masti sagoreti tu oko zadnje loze i butki narocito za ove tri nedelje jos.
HELIOS
Svi smo uz tebe drz' se!
videcemo i za to
Odlican posao Filipe. Vidi se da tacno znas sta radis i ne sumnjam da ces na takmicenju izboriti dobar plasman. Jos ovaj sam finis da odradis kako treba i nema zime Sve najbolje i pocepaj ih na bini
heh hvala buraz,al nije ovde meni bitan plasman,jos sam ja "mali" za ljude koji ce izaci tu,treba tu jos drviti godina da se kockice poslazu.