buraz
bez da me krivo shvatis
a sto dzem?
sto drnadas pankreas sa prostim secerima kada ce ti trebati kasnije za punnjenje pa ti nece odregovti kako treba?
i slike su lose (kazem,bez da me krivo shvatis)
ali mozda bas taj dzem i utice da su ti misici ovako "flat",mislim vidi se da je forma tu (vene po butkama) ali kao da niti imas vode niti glikogena (ovo drugo je razumljivo) mada na ovaokovj formi igra sa UH i popunom glikogena moze samo da jos smanji bf za koji %..
u stvari pricam a nemam pojma jel ides u stvari na neko takmicenje ili ces da uradis neku formu za slikanje ili vec nesto peto (npr ONLY FOR BEBAC GREEN EYES )
sala naravno
sto dzem,pa za to imam vremena vecinom jedino da uzmem an pauzi psola a cist je barem UH,mislim nece toga vise biti sad ide najozbiljniji deo.
Misici su flat od t3 nazalost
i od tog dzema se bukvalno na 15 minuta napunim i odma ode sve,do te mere me cedi t3,a nisam nista extremno koknuo,15-20 dana na 50mcg,ali jednostavno nemoguce se napuniti na njemu.
a vode iam veruj mi,eksperimentisao sam pre nekih ned dana (nisam slikao nazalsot) sa hemopresom,slab diuretik,da vidim koliko tu vode ode,ne mos verovati ali meni voda vise znaci za formu od masti izgleda,stravicno je nakupljam.No dobro,znam tacno kako cu s tim,jos nekih dve ned imam agresivno skidati masti pa ce onda punjenje praznjenje natrijum,kalijum blabla.
Meni je plan bio da se srezem koliko god mogu,onda sam skontao da u okt ima i drzavno pa reko sto da ne izadjem ionako me vec godinama smaraju za to,ako bude formica kako treba,taman jedno sikustvo pride. Ima i 28og nabba drzavno pa eto i tu popravni
generalno merim se kaliperom i gledam sto vise ljudi to da odradi da ne bude lose izmerio,i najveci problem su mi masti na listu i butinama,tu je jos ostalo,ledja i torzo suvoca,ruke jos ima da bi se skroz lepo izseparatisale.
Inace,sve slike dosad su slikane ujutru oko 7-8 bez ijednog obroka i posle nekih 30ak minuta pesacenja do posla,to mi kao dodje i krdio jedini jel
,sad uvek gledam tako da se slikam da bi poredjenje bilo sto egzaktnije.Sa prokrvljenim tj. napumpanim ledjima i ramenima,zvucacu arogantno,izgledam kao monstrum sam sebi
mislim videcemo,sad ide najzajebaniji deo.
Vlado,20og okt je IFBB a 28og NABBA. Videcu na oba izaci.