ovo izlgeda odlicno
samo mi se cini da imas prilicno cm visine pa dugacke polgue nogu imas( jbg znam da smo se upoznali LIVE ali se nesto ne secam koliko si cm-znam da bebca zanimaju neki drugi cm ali mene visina )..ili ove slike ne valjaju.....
ali to i nije bitno
ovo je vise nego lepo odradjen posao.
mashala
ps
bebac strucnjak
jeste jbg,183cm ja mislim,jos imam nekako dugu butinu,al eto zadatka da se jos pakuju noge ubuduce,nema stajanja
ima se tu jos stosta za popraviti ali to je to za sada,imao sam vremena da eksperimentisem,ubacujem menjam,apsolviram definitivno neke stvari itd. Bilo je i bolesti,proliva i svacega (malo moram da se vadim
)
ali ono,pritisak do jaja jos uvek,holesterol tu negde,desava se da nekad ne mogu spavati duze od 4 sata zbog trena izgleda i tako to,jos nikog nisam ubio dobro je
a da,desilo mi se dvaput triput do sada da bukvalno nisam mogao pisati,kao neki pritisak da imam,ne znam dal je prostata nadam se da je sve ok tu
generalno vise mi voda trenutno pravi problem nego bf,doduse kazem nisam se ni bavio vodom,videcemo kad krenu brze stvari
sve savete sam skupio na mesto pa cemo videti sta ce ispasti na kraju,hvala Pedja,znaci podrska