svaka cast druze. odlicna forma na tu kilazu. nadam se da ces uskoro na neko takmicenje?
hvala,ima jos vremena dotle,cekam da sve bude ujednaceno
kako je nositi 112kg ?... grudi su ti i dalje bolna tacka izgleda...
pa ono,malo je teze raditi zgibove
da grudi stalno zaostaju,taman ih ujednacim ali ramena i ledja odmah frknu napred iako ne obracam nesto paznju na njih...neko vreme se razmisljam da za grudi probam raditi samo razvlacenja bez ikakbog potiska jer mislim da mi bas sve ode u ramena...
Filipe kako ti izgleda nedeljni raspored treninga? Svaka cast za formu sa tolikom kilazom.
nije bas baziran na nedelji,isti mi je split vec godinama
1.grudi-ledja
2.butine
3.pauza
4.ruke
5.pauza
samo naravno same parametre treninga cesto menjam,i tu ima bas svacega
Druze dosta mase si navukao,koliko mogu videti po slikama, ovo masa je dobra,ali tu STOP.radi na kvalitetu,full mass:-)
fala
ako mislis da stanem s mascenjem naravno,mislim i sumljam da mogu jos mnogo jer sam na tih 112-116 zakucan vec dve nedelje,morao bih jos povecati UH za dalje.
Divim se tvojoj istrajnosti, kako prilaziš treningu, ishrani, AAS...stvarno poštovanje.Daleko si dogurao...tu smo brate da navijamo za tebe kad se odlučiš da staneš na binu.
ako mi posle ovoga ne daš da te opet "maznem" jbg
Ne stvarno Filipe SVAKA ČAST.
nemoj brate,pocrvenecu kao onomad kad smo se ljubili iza...ovaj khm khm
Trenunto mi je najiskrenije malo mucno trenirati i jesti,dal zbog vremena ne znam,ali najradije bih sedeo kuci i igrao Skyrim.
Mislim najrealnije govoreci,da se posvetim malo vise ovome tj preciznije da ne kazem,bilo bi to jos bolje...ali ako uzmem u obzir da mi zivot trenutno ne pati ni na jednom polju (faks,drustvo,devojka) dobro sam gi ukomponovao
sa moje strane laika,usudicu se reci jedan on najboljih rekreativaca koje sam vidio,svaka cast!!! momak koji sa svojim znanjem predstavlja zivu enciklopediju,koji je teoriju realizovao u praksi. samo naprijed
hah hvala druze,ali prava enciklopedija bi znala kako da popravi jebene grudi
Filip standardno odlican.
merci beaucoup