Nije me bilo nekog vremena da osvezavam temu,razlog tome je sto sam shebao fotoaparat posle mora odma :/
inace sve standardno,kad sam off aas budem na dijeti,dodjem do nekih 100kg kao priming mali,onda mass with class evo nekih 6 nedelja ima.
jedem najvise do sada,unesem izmedju 600-900 UH svaki dan,od toga 500gr pririnca,jedem suvo grozdje posle treninga posto sma od dextroze krenuo dobijati proliv,unesem verovatno neki junk sto stignem,a verujte mi pored ovoliko hrane slabo i stizem,uglavnom to bude neki sok ili puter kifla
proteini su mi varirali,nisam zadnje 3 nedelje imao wheya,sad sam stockovao i trenutno sam na 300-350gr prot na dan.Piletina,ela,tuna,nekad mozda i jaja to je to od izvora.
supsi whey 150gr na dan,imam dva treninga dnevno plus pijem zimedju obroka nekad,ali opet ponavljam aj to ne eksiram,ja taj whey pijem po 2 sata.
Riblje ulje 10-20gr na dan,kreatin posle svakog treninga 5-10gr,multivitamin 5-6 puta dnevno razdelim.
ujedno ovo je i neka moja filozofija suplementacije,po meni je mnogo bolje megadozirati neke osnove kao sto su kreatin,bcaa ili fishoil,nego unositi 2gr fish i uzimati super duper pumpove i slicno.Samo moj pogled na stvari.
dakle treniram dvaput dnevno sem kad mi faks pada ujutru,isti stari split.
trenutno mi kilaza tokom dana ide 112-116kg,mislim da se nisam preterano umastio.na mass cycle sam,napravio sma pun krug i sad mi je ciklus isti kao prvi,s tim sto je dodato jos 250mg depoa u jednacinu.Razmislajo sam bio o igf-1 i u zandjem momentu se oladih,jer imam ja jos dosta prostora i bez njega za napredak,em sta ce mi jos jedan hormon kad ni ove nisam apsolvirao.eto to je to.
Ovo su neke slike od pre ned dan i od juce,slikane su i noge samo cekam da mi ih prebaci ortak na komp.
face su epic znam
a ova zadnja da se vidi kako se rade ramena hc