hahahah meni se ne stavlja
u svakom slucaju gotovo je,danas krenuo PCT,nikakvih VIDLJIVIH il osetnih nuspojava nisam imao,jedino zalim sad sto sam zadnjih 6-7 nedelja (racunam i ove dve poslednje od zadnje injekcije) malo usrao ciklus (neki licni problemi)...pa nisam bas stizao da jedem a cak sam za dve psolednje nedelje 4puta samo trenirao......al sve u svemu zadovoljan sam,pa kad me puste komplexi mozda i stavim slike
sad je sve ok,vracam se skroz treninzima itd....sto se vode tiche mislim da je vecina otisla vec,sad sam na 101kg posle toga,snaga jos uvek ista,jedino provaljujem da sma izgubio onu jaku pumpu koju sma imao na aas...psihickih promena jok,osim par nedelja ko sto rekoh emotivnih problema ne izazvanih hemijom
ono sto bih promenio od onog plana koji sma naveo na pocetku svega ovoga....samo UH puta 2 onu navedeneu kolicinu...znaci moje telo je bukvalno jelo sve,verujte da sma jeo pola kile keksa sa MEDOM pred spavanje uz kazein i opet nista...proteini su bili ok al dzaba kada mi je potrosnja energije bila prevelika z aonih pocetnih 400-500 UH,za sledecu kuru planiram minimum 800 UH....
sve u svemu iz ovoga izlazim sa dosta toga sto samo empirijski mozete provalii na sebi...i naravno subjektivno nisam ni blizu zadovoljan postignutim