Filipe sve pohvale, ne mogu ni da zamislim koliki su ovi momcovi koji su ti bili konkurencija. Zaista si dobar primer dao i ako nastavis da se takmicis zelim ti puno uspeha. Ona slika sa ledja u trenerci je stvarno prva liga...
Brate,svaka ti cast...Dobro si se pokazao na prvom takmicenju
Evo stavljam par slika,jos cekam da mi stignu sa svih strana jer sam ja u delirijumu bio pa ni ne znam ko je sve slikao Sad sam preumoran ali moram jedan poduzi post ispisati o celom iskustvu,zanimljivo je Ali danas sam nadoknadjivao raznorazne apstinencije koje sam imao proslih 4-5 dana,a ova sa nadoknadom soli me je dotukla pritisak me ubi sad ugl. meni je bilo zabavno jako,videh dosta dragih ljudi i neke sma prvi put upoznao koje nzma s fejsa ili foruma samo,jos uvek nemma utisak da sam bio ucesnik vec da sam imao do jaja mesta da gledam celu situaciju evo par slika sto imam zasad,sutra cu se potrudim da poobjasnjavam kako sam uspeo da max pun i spreman u 20h spadnem na flat gumu u delirijumu do pola 10 Cisto kontam da je zanimljiva situacija u kojoj je bilo dosta ljudi