zec izlazi u teskoj, a ne samo on, izlaze jos par dobrih takmicara,ne znam koliko filip ima kg sa ovom polu formom na slikama, obimi deluju tanki,nije kritika niti zla namera ali to je realnost. ipak je prvi put, a i nista se ne zna dok se ne stane na binu......i td. u svakom slucaju, srecno p.s. bolje da probas u polu teskoj, koliko znam ni jedan od proslogodisnjih poluteskasa nece izlaziti.
izlazi zec,Nenad Mihajlovic,ne znam dal i Milan Savic. U poluteskoj mi je Mika Ilic,ako budem mogao spustiti sto da ne,ionako se takmicim za Mikin klub pa bi bilo kul s njim se na sceni plaziti
kakvi god da su obimi takvi su,vec rekoh ne slikam se napumpan nit psoel treninga nit sam na hidratima
ja se nisam ciljano spremao za takmicenje niti sam trosio hiljade evra za to,u odnosu na normalnu dijetu ono sto sam drukce radio ce biti samo ta zadnja nedelja i sto sam menjao solo depo na brze estre zadnjih 6 nedelja to je to.Vec rekoh,ja radim dijetu pa ako bude forma kako treba,izadjem,to i jeste bio cilj.Da se u Srbiji ciljano spremam za takmicenja nisam bas toliko lud jer nemam nista od toga,ovo sad idem da se srzem,izdehidriram,Dom sindikata mi je na 5 min od gajbe,tu ce mi biti pola sale pozxnatih i dragih ljudi pa sto ne izaci malo se zajebavati i videti kako je to
Nikakvih iluzija o medaljama ili slicnom nemam,mnogi osvoje medalje pa ih bacaju jer su nezadovoljni,sto ce reci niko zadovoljan osim prvog
Tako da meni je cilj sto bolje to izneti na scenu i nista vise,zaista
Ja nisam neko ko je takmicar,moja profesija je trener,ovo je nesto sto sam oduvek hteo uraditi jer mi je BB jako bitan hobi,to je to
skoro u 90% slucajeva pobjedjuje forma.
Izaci odran i nema zime.
Fitjo ovo ide dosta dobro. samo naravno ne ulaziti prerano u formu. Ne znam doduse kako izgleda kada osvjetljenje nije najbolje ali ovako izgleda da si vec u formi
ma Zvone ulazim u formu u 5 do 12 ako sve bude kako treba
Veljo,budi realan,lepo sve to zvuci,ali niko ko se spremi za takmicenje ne tesi se time samo da bude vidjen na bini, svako se nada jednom od prva tri mesta!
pazi ja od prvog dana znam ko izlazi u teskoj te iluzija nikakvih nisam gajio kao sto rekoh,a naravno ako upadnem u prva tri u takvoj ekipi to ce biti stravican uspeh za mene nema tu sta pricati.