Ajde i ja da se ukljucim u temu kad ste me malo prozvali
! Prije svega da pozdravim mog druga ,kolegu i dobrog covjeka Filipa i zahvalim na ovim slikama! Da pozdravim mog dugodisnjeg prijatelja Nikolu i naravno ostale bez obzira na poz i neg komentare
! Da kazem mojim prijatejima iz"odbrane " da nema potrebe da me brane
.. DA JE TACNO DA MI NOGE ILISTOVI ZAOSTAJU ..POMALO TRAPEZIJUS ,DONJI DIO LEDJA..STOMAK TREBA DA JE BOLJI.. SVE JE TO ISTINA!!!!!! Ali isto takoje istina da sa ja prezadovoljan sa samim sobom i da izgledam bas onako kako zelim! I VELIKA ISTINA je sto je moj prijatelJ NIKOLA rekao koji ne prica napamet nego me dugo god poznaje i dolazi svako ljeto kod mene u teretanu i zna price mojih clanova i ljudi koji znaju sve o meni... da nemam genestki zaostale partije vec samo misicne partije koje ne radim ili neredovno radim. Listove,stomak.. nikad (sem mijesec dana pred takmicenje na koja rijetkoidem)! Trapezijus ,donji dio ledja, zadnja loza...rijetko! I prednju lozu povremeno!
Sto se moga velikog truda tj treninga i hemije tice ..Nikola i jos dosta momaka zna da Srdjan od 2007 god ima u god 2 do 3 mijeseca aktivnog treninga i to ljeti (kad se vidi jer sam tada oslobodjen od obaveza)...da zimi se moji treninzi svode na 1 do 2 treniga nedeljno i to po par osnovnih vijezbi. da cesto preskace i neku citavu nedelju!
Da ...sto se tice hemije i ostalog ...nisam koristio ni insulin ni hormon! Da doze koje uzimam nisu vece od bilo kog prosjecnog b.bildera ...da pisem i manje!!
ONO CEMU MOGU DA ZAHVALIM STO IZGLEDAM ONAKO KAKO JA ZELIM KAKO SAM ZADOVOLJAN SA SOBOM.. JE MOJA DOBRA GENETIKA!!! I naravno dobra ishrana bez koje je sve ovo nemoguce!!!! Znaciprvo to pa sve ostalo!!!