Citat: TeH FiLiP Avgust 28, 2012, 08:35:19 posle podnejos par random slika zadnjih par dana,krecem varijacije UH sa dosta dana na nuli,buduci da nemam nameru raditi kardio ekstra ,samo malo pripazi na listoveinace sve brutalno
jos par random slika zadnjih par dana,krecem varijacije UH sa dosta dana na nuli,buduci da nemam nameru raditi kardio
Svaka ti čast Filipe na postignutom rezultatu ....Ako može pitanje, na koju konkretno rotaciju misliš sa više nula?Jel to nešto u fazonu dan visoko sa UH pa dan sa nulom i tako u krug?
odlicno,sto ti kazes umetnost
Ma nista od njega Samo neke vene i trbusne juri i neke pozerske face slaze,ode on u manekene-kad vam kazem
Citat: kopa Avgust 28, 2012, 08:58:51 posle podneCitat: TeH FiLiP Avgust 28, 2012, 08:35:19 posle podnejos par random slika zadnjih par dana,krecem varijacije UH sa dosta dana na nuli,buduci da nemam nameru raditi kardio ekstra ,samo malo pripazi na listoveinace sve brutalnojbg nema sta da se pazi sad,sad samo dijeta
Citat: TeH FiLiP Avgust 29, 2012, 07:08:21 posle podneCitat: kopa Avgust 28, 2012, 08:58:51 posle podneCitat: TeH FiLiP Avgust 28, 2012, 08:35:19 posle podnejos par random slika zadnjih par dana,krecem varijacije UH sa dosta dana na nuli,buduci da nemam nameru raditi kardio ekstra ,samo malo pripazi na listoveinace sve brutalnojbg nema sta da se pazi sad,sad samo dijeta mislio sam da se pozabavis sa njima kada se radila sledeca masa
srdja iz bara, natempirao formu za ljeto samo tako a ti si filipe iz cg ?
Sreo sam Srdjana u u Uscu u cetvrtak cini mi se. Ja ne mogu da opisem reakcije ljudi kada covek prolazi jos je bio u crnoj siledzijki, pa to je neopisivo, kaze moja gospoja: Ovaj sigurno pije steroide:-)
Trebao neko da vas slika jedno pored drugog. Srdjan je stalno u extra formi...
Citat: vlada sin Septembar 01, 2012, 12:30:16 posle podneSreo sam Srdjana u u Uscu u cetvrtak cini mi se. Ja ne mogu da opisem reakcije ljudi kada covek prolazi jos je bio u crnoj siledzijki, pa to je neopisivo, kaze moja gospoja: Ovaj sigurno pije steroide:-)a da vidis tek reakcije kada seta plazom u sutomore ogroman je nema sta