da si apdejtujem malo,svi krenuli da se definisu za leto nesto pa moram i ja malo
salim se,masa punom parom vec drugi mesec,kilaza 111kg ,neke mere sad izmereno bzvz struk 90 ravno,butka 72,nadlaktica 46,podlaktica 37,lis' 42 .
Unos proteina neki minimalni na koji spadnem je 200,uglavnom bude 300 prosecno,hidrati...da kazemo prosecno 600
Dzankom se ne opterecujem,ako mi se jede jescu,danas tipa nisam nista sa strane jeo a juce sam smazao strudlu s makom od kilo i zalio sa 3 l mleka
imao sam mali zastoj zbog prakse na faksu gde je bilo 6sati aerobije na dan i bez treninga 10 dana....jos uvek pizdim zbog koji gluposti ja nisam trenirao.
trenutno jos uvek radim po sistemu
1.kvad/zadnja loza list
2.grudi/ledja
3.odmor
4.bic/tric +sred zad rame
5.odmor
idem dvaput dnevno u teretanu,prvi trening ujutru u 7,drugi nekih 10 do 12 sati kasnije,ujutru low reps low volume gde radim sestice i ukupno 16 serija za trening,dok uvece radim osmice sa jako malim pauzama gde ode do 32 serije+. Stomak ubacim kad se setim 2-3 serije kontrakcija po 10-12 ponavljanja.
da ne duzim evo slika,nesto od jutros nesto malopre,malo sma ukrivo kod ovih ledjnih
p.s. za (ne)obozavatelje moje kose,shisham se ovih dana
eto