Evo da ispostujem ljude obecah kad se lepo slikam da stavim nesto
neka skorija prica bi bila do 5-og februara sam bio na kuri od 12 meseci gde sam 5 nedelja bio na masi,7 na definisanju. bilo je 1-12 nedelje depo 500mg,1-3 ins,pa opet od 7-9nedelje.10IU dnevno tj samo na dan treninga,nekad se desilo dvaput dnevno ako sam taj dan imao aerobik na faksu pa da se napunim posle toga
Da,aerobik,ne pitajte
jedno 10 dana posle zadnje inj depoa sam uzimao wins cisto da vidim sta se od njega moze ocekivati,njega sam terao nekih 14 dana taman da ga zavrsim sa zadnmjim bitnijim repom enantata,25mg na dan. Od marta do aprila sam bio u kal suficitu cisto da zadrzim sto vise toga posle kure (imao sam 107 otprilike kada sam zavrsio ciklus).Tih mesec dana sam isto isao ins posle ili pre treninga 10 IU. Tu negde od 5-6og aprila sam opet na keto dijeti (primingujem se za sl. ciklus) pre deset dana sam ukljucio klen 100mcg na dan.
Supsi tokom mase su bili whey,dex,kreatin,multi i rib ulje.Na defci whey i rib ulje. Ishrana 200-220prot na dan i tokom mase i defke,s tim sto je na masi bilo 600hidrata barem,tokom defke sma polako spustao do 300hidrate pa sam onda krenuo na keto.
Sad na ovoj "priming"keto unesem verovatno oko 280gr proteina i ne brojim masti,ali verovatno ispod 100gr.Mnogo sam izmenio sablon spavanja zadnjih mesec dana te uvek legnem pre 2,a vecinom puta i pre 11 i mnogo mi vise prija ovako nego blejanje do 7 ujutru...Da sad sam budan jer sam se pre 4 sata zakucao posto sam se punio pa me secer zveknuo u glavu
Trening neka klasika za mene
1.Ruke
2.Butine
3.odmor
4.grudi/ledja
5.odmor
stomak i list ubacim kad se setim...ali obecao sam sebi da te dve stvari pod hitno moram popraviti tako da cu ovu predstojecu masu malo ozbiljnije shvatiti.Prvenstveno s vecim unosom proteina koji necu spustiti ispod 300,sad ce biti malo vise suplementacije,vec gomilam zalihe.
eto valjda sam dovoljno izdetaljisao da odg na vecinu pitanja koja biste mi postavili
evo slike pre 3 dana,kilaza oko 99,cilj mi je da do ciklusa koji je za nekih mesec dana skinem jos malo bf