Novembar 24, 2024, 01:58:28 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: kada trenirate?  (Pročitano 3854 puta)

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
Odg: kada trenirate?
« Odgovor #15 poslato: Novembar 18, 2008, 10:02:57 posle podne »
cardio 7:00
tegovi 19:30
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Spartak

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Novembar 18, 2008, 11:29:58 posle podne »
Sat,sat ipo posle dorucka- znaci oko 12. Tad sam najsveziji a taman mi dodje lepa satnica za klopu oko 2 pa rucak oko 5. Vidim da je vecina poslepodnevna... ;)
a jel ti nesto radis? :-)

Van mreže kety

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #17 poslato: Novembar 18, 2008, 11:32:12 posle podne »
izmedju 17 i 18 h

Van mreže zetz

• Lightweight Member
« Odgovor #18 poslato: Novembar 19, 2008, 11:49:57 pre podne »
Uglavnom, posle 19h, mada tada ume da bude najveca guzva. Nekako mi je najlepse vikendom prepodne.

Van mreže blejn

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #19 poslato: Novembar 19, 2008, 12:17:52 posle podne »
Sat,sat ipo posle dorucka- znaci oko 12. Tad sam najsveziji a taman mi dodje lepa satnica za klopu oko 2 pa rucak oko 5. Vidim da je vecina poslepodnevna... ;)
Ako si mislio na posao- trenutno uzivam u poslednjim danima slobode pred kraj faksa, pa pokusavam da maksimalno  iskoristim slobodno vreme pre nego sto se zaposlim ;) Uf, ne mogu da zamislim kako ce treniranje ici kad se to desi  :(

Van mreže zetz

• Lightweight Member
« Odgovor #20 poslato: Novembar 19, 2008, 01:16:01 posle podne »
Ako si mislio na posao- trenutno uzivam u poslednjim danima slobode pred kraj faksa, pa pokusavam da maksimalno  iskoristim slobodno vreme pre nego sto se zaposlim ;) Uf, ne mogu da zamislim kako ce treniranje ici kad se to desi  :(
Ono sto mogu da ti kazem iz licnog iskustva, to je da treniranje posle posla ume da bude nezgodno. Zato posle posla obavezno odmorim dva sata pa onda odem u teretanu. Par puta sam isao odmah posle posla, ali efekat je bio nikakav. Umor neverovatno lako stigne. S druge strane, trening radnim danom moze izuzetno da koristi, pogotovu ao radis kancelarijski posao, pa dosta vremena provedes radeci za stolom. Zato kad treniram gledam uvek da odradim vezbe za ledja.