1) mnogo los naziv za temu
sto me ne sacekaste
@Spartak realno moramo u isto vreme,lose je da kvarimo tradiciju
@therock nekih 182-3cm mozda manje nemam pojma
Vladar hvala puno,naravno otvoricu ja temu posebnu sa slikama...mrzelo me posto sam vec duze vreme clan jos dva foruma pa i tamo treba to odrzavati ali bice ovih dana
e al pazi nekako mi cudno,mada znas vise od mene ipak, znaci koliko je ustvari delotvorno podizati kolicinu hemije nasred ciklusa(ako bih isao tako kako kazes sto naravno ima smisla,sto kazes sinergija,receptors are poping
) nasuprot tome da imam neku konstantnu miligramazu ukupne hemije tokom svih nedelja...svatas me kako razmisljam?
u svakom slucaju ako bih isao od 4e nedelje da onda idem sa tbolom do kraja?
ovo za bold EOD mi se svidja,time smanjujem broj injekcija nedeljno and thats excelent
ne rekoste nista oko provirona,da zadrzim na tom nivou 25mg ili?
Suplementacija sve je spremno-kazein,whey,multi,fish oil,vitargo i bcaa,to sve ostaje standardno...samo sto cu pojacati ovaj moj dosadasnji DWM sa jos bcaa...zma,kreatin,beta alanin cuvam za posle ciklusa da odmah krenem da sto manji pad snage i energije osetim,mozda uzmem i neki NO mada mi je muka od njih
proteina jedem oko 3-3,2gr po KG to ce otici do 4grama po kg,i malo vise...
takodje planiram da pred ciklus uzmem jedno 4,5kg THE lesnika,da ga bukvalno pijem izmedju obroka,ali najbitnije kao zamenu za slatkishe
kad sam u kg probao,reko ovaj Pedja nam dao rastopljen sladoled kolko je fino
imam malo problema sa zdranjem skroba,ali tu racunam na boldenon da digne apetit
eh i jos jedno pitanje...kako da sprecim nove strije?
znaci mazao sam razne kreme i kao posle i kao preventivu al ne vredi to...nego me zanima da nije u pitanju nedostatak nekog vitamina ili minerala(znam i kolagen utiche) pa da suplementiram vishe...jer verujte mi dosad ovakve strije nisam video ni na Katleru
a mogu zamisliti na ciklusu sta se moze desiti
znaci sta da radim?
ono sve u svemu ovo ce biti ili prvi od mnogih ili zadnji ciklus...ako jednostavno ne reagujem na hemiju(ko zna nikad se ne zna) nastavljam natural i to je to...a ako bude fino odradjeno...e onda je to pocetak jednog divnog prijateljstva
Buldozhe i flexe,polako bre ima jos 2 meseca,cuvajte zelje dotad