dragi poznavaoci prilika spremam sebi neku kuru od 10 nedelja da se nabaci malo 'mesa', relativno sam 'nov' u ovoj temi, dosta sa citao i uz preporuku dosao do sledece konfiguracije, pa bi neki savet dobro dosao.
1-10 nedelja test propionat
1-6 boldenon
1-6 metan
4-10 winstrol
4-10 tren acetat
dakle propionat bih uzimao kroz celu kuru, boldenon prvih 6 nedelja kao i metan, a to bih kasnije zamenio winijem i trenom..tu bih od cetvrte do setse nedelje ovo skladno izmiksovao.
suplementacija ce biti adekvatno propracena sa whey BCAA i GLUT kao i amino liq..ciljam oko 3.5 do 4g proteina po kg telesne mase uz umeren unos UH da se ne mastim previse, pa cemo za jesen uloziti malo vise love i da vidimo kako ce sve na kraju ispasti.
Glavna dilema..sklon sam nekim neugodnim povredama, od hronicnih istegnuca trapeza do bolova u donjim ledjima..nista prestrasno, ali bol nikako ne daje mogucnost da pruzim max..pa i nekad pravim pauze...da ne sirim, razmisljao sam ovde negde posoliti deku uz ovo, ali mi je to puno za frikombinovanje, pa bi svaki savet rado uzeo u razmatranje i bio veoma zahvalan.
Probacu da budem sto vise azuran sa info-ima svog napretka..pa tako zajedno mozemo pratiti moj razvoj, a pozvani ste i da ucestvujute sugestijama. Plan je da za 2 god napravim nesto kvalitetno, krenuo sam pre 7 god..ovo mi je druga kura, prva je bila prop, tren, vini..i sve bilo vise nego extra..do povrede trapeza..pristalica sam gigant serija i intiutivnog treninga..dakle tezine me ne zanimaju.
al dosta za sad, ako nekog nesto vise zanima, pitajte slobdno.
Hvala