Novembar 16, 2024, 06:49:27 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.359 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: KOMPLETNA LISTA- DIJETE  (Pročitano 12552 puta)

Van mreže nemania

• Član
  • *
KOMPLETNA LISTA- DIJETE
« poslato: Oktobar 24, 2008, 03:33:14 posle podne »
Pozdrav svima! Kao sto vidite na forumu sam nov, a za vas forum cuo sam od jednog kolege i mogu vam reci da sam veoma zadovoljan!
Nashao sam dosta o stvarima koje su me zanimale, ali nesto osnovno nisam (dijete). Evo o cemu se radi...
Pre oko dve godine imao sam na svojoj visini od 190cm samo 72 kg, to je veoma lose, morete se sloziti..Odlucio sam da krenem sa treninzima, naravno uz koriscenje gainera, i velike kolicine hrane...i postigao sam VELIKE rezultate, ali ne bas i zadovoljavajuce! Sta se desilo, za samo dva i po meseca dobio sam 20kg!!! Bio sam generalno zadovoljan, ali smetalo mi je to sto je pored misicne mase, oko stomaka doslo i salce! :) Od tada sam redovno posecivao teretanu, do pre tri meseca kada sam zbog obaveza morao da stopiram! I sta se desilo, kao da me je neko iglom probisio, ali naravno stomce  je ostalo, a misici *izduvali*.... :(
Resio sam da se vratim u formu, ali sa malo drugacijim planovima...Zeleo bih da povratim koliko-toliko misicnu masu, ali i da skinem salce oko stomaka, a to je verovatno moguce uz pravilan trening i ishranu...
Evo bas danas sam narucio, protein - california fitness, cre-alcalyn, i BCAA...Pa bih vas zamolio, ko je strucnak ili poseduje neku dijetu za nabacivanje misicne mase, da je okaci, i ako je raaad da mi da neki savet oko mog problema, jer verujem da ima dosta iskusnijih od mene..Znaci kako bi trebalo da organizujem ishranu, uz pomenute dodatke ishrani koje sam vec narucio radi, postizanja zeljenog rezultata-skidanje stomaka-zadrzavanje i uvecavanje obima misica..Znaci, voleo bih da nadjem kompletnu dijetu, sta, kada, kako itd...Hvala vam unapred i nadam se vasim odgovorima...Srdacan pozdrav!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: KOMPLETNA LISTA- DIJETE
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 24, 2008, 06:55:49 posle podne »
pozdrav i dobro dosao....i omdah jedno pitanje...

nisi nasao nikakvu diejtu tj ISHRANA (9shranu) za povecanje misicne mase???

na ovom forumu?

Van mreže nemania

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 24, 2008, 07:18:18 posle podne »
Ne, nisam uspeo da pronadjem, da je neko npr. okacio u PDF-u punu dijetu, u smislu kojim se danom sta, kada i tacno jede...tako da to mozemo odstampati i koristiti...vec samo odgovore oko redukovanja nekih dijeta...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 24, 2008, 07:21:55 posle podne »
Ne, nisam uspeo da pronadjem, da je neko npr. okacio u PDF-u punu dijetu, u smislu kojim se danom sta, kada i tacno jede...tako da to mozemo odstampati i koristiti...vec samo odgovore oko redukovanja nekih dijeta...

pa ok,ali ovo je forum gde se razmenjuju ISKUSTVA i ne pisemo po sablonima....

znaci..najlaske je da ti neko okaci u PDF neku dijetu iz nekog sarenog magazina i da se toga drzimo kao budale...nema veze sto niko nece imati nikakvog uspeha,ali bitno da je tu diejtu napisao neki Dr FINGERTIPS ili slicno..i to je to...

dakle..ovo je forum koji ima jako mnogo aktivnih clanova koji izmedju sebe razmenjuju iskutva vezana za trening,supelemtaciju,hemiju i naravno ono sto tebe zanima.ISHRANU.....

tako da mislim da si ipak mogao da nadjes,a ako ne uspes ja cu se potruditi da cu da ti anjdem nekoliko,pa da skupa dodjemo do necega sta tebi odgovra...

i jedan savet...

nema univerzlane dijete ..

Van mreže nemania

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 24, 2008, 07:42:48 posle podne »
Sve mi je to jasno, ali moram sa necim poceti (valjda postoji neka osnova ???),,,pa sam mislio u tom smislu...a kasnije, naravno tu dolazi redukovanje i sve ostalo. Hvala na odgovorima, cujemo se!

Van mreže ATJ LUCKO™

• Heavyweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 24, 2008, 09:00:31 posle podne »
sto da idemo pravo kad mozemo i okolo  :P :-*

Van mreže Naturalni

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 24, 2008, 09:12:56 posle podne »
obrok 1.120g ovsenih,10 belanaca.obrok 2.200g belog,80 pirinca,kasika maslinovog.obrok3 200g junetine,120g pirinca,kasika maslinovog.da kazemo da ti je trening  sat ipo posle obroka.pre treninga 2g cre-alcalyn,10g bcaa ,5g bcaa u toku treninga,posle treninga 2 merice whey,10g bcaa,2g cre-alcalyn,50g dex.obrok 4.tunjevina,300g krompira.obrok 5. 300g ella.eto druze 5 treninga nedeljno,5 puta nedeljno kardio na prazan stomak,pre kardia 10g bcaa,posle kardia 10g bcaa.EVO SREDJENO.JEL IMAS JOS NEKO PITANJE ;D
Ubijam se od HEMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže dekibilder

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #8 poslato: Novembar 27, 2008, 08:15:34 posle podne »
da to nije malo puno uh.to dodje oko 250-300gr svaki dan

Van mreže Naturalni

« Odgovor #9 poslato: Novembar 28, 2008, 09:46:54 pre podne »
nije puno on je veliki covek vremenom ce smanjivati uh
« Poslednja izmena: Novembar 28, 2008, 09:49:15 pre podne naturalac »

Van mreže Naturalni

« Odgovor #10 poslato: Novembar 28, 2008, 09:50:51 pre podne »
a ti se javljas posle mesec dana da kazes da je to puno uh.momak je trazio osnovno nesto od cega da krene

Van mreže dekibilder

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #11 poslato: Novembar 28, 2008, 12:36:05 posle podne »
Hajde naturalac budi drug pa mi pomozi kako da napravim formu na stomaku,nikako mi ne ide
Sad sam zavrsio sa onom dijetom variranja uh i proteina skinuo sam 5 kg,al vise gore negodole.Sta da radim vise,razmisljam o ovoj ketogenoj dijeti.Sta ti mislis o tome

Van mreže Naturalni

« Odgovor #12 poslato: Novembar 28, 2008, 12:41:17 posle podne »
proteini,povrce,dobre masti,bez ovsenih i pirinca eto ga.probaj

Van mreže dekibilder

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #13 poslato: Novembar 28, 2008, 12:43:58 posle podne »
pa sta ti mislis jel valja.Jel ide normalno kardio uz sve to
Znas kad ostane ono malo al nikako da spadne pa me ubije u pojam i dodje mi da batalim sve u k...

Van mreže Naturalni

« Odgovor #14 poslato: Novembar 28, 2008, 12:48:33 posle podne »
naravno kardio na prazan stomak malo sagorevaca,puno bcaa,gluta ,amino i problem resen.menjaj sprave,menjaj intezitet stalno nesto menjaj:):)