Pozdrav svima! Kao sto vidite na forumu sam nov, a za vas forum cuo sam od jednog kolege i mogu vam reci da sam veoma zadovoljan!
Nashao sam dosta o stvarima koje su me zanimale, ali nesto osnovno nisam (dijete). Evo o cemu se radi...
Pre oko dve godine imao sam na svojoj visini od 190cm samo 72 kg, to je veoma lose, morete se sloziti..Odlucio sam da krenem sa treninzima, naravno uz koriscenje gainera, i velike kolicine hrane...i postigao sam VELIKE rezultate, ali ne bas i zadovoljavajuce! Sta se desilo, za samo dva i po meseca dobio sam 20kg!!! Bio sam generalno zadovoljan, ali smetalo mi je to sto je pored misicne mase, oko stomaka doslo i salce!
Od tada sam redovno posecivao teretanu, do pre tri meseca kada sam zbog obaveza morao da stopiram! I sta se desilo, kao da me je neko iglom probisio, ali naravno stomce je ostalo, a misici *izduvali*....
Resio sam da se vratim u formu, ali sa malo drugacijim planovima...Zeleo bih da povratim koliko-toliko misicnu masu, ali i da skinem salce oko stomaka, a to je verovatno moguce uz pravilan trening i ishranu...
Evo bas danas sam narucio, protein - california fitness, cre-alcalyn, i BCAA...Pa bih vas zamolio, ko je strucnak ili poseduje neku dijetu za nabacivanje misicne mase, da je okaci, i ako je raaad da mi da neki savet oko mog problema, jer verujem da ima dosta iskusnijih od mene..Znaci kako bi trebalo da organizujem ishranu, uz pomenute dodatke ishrani koje sam vec narucio radi, postizanja zeljenog rezultata-skidanje stomaka-zadrzavanje i uvecavanje obima misica..Znaci, voleo bih da nadjem kompletnu dijetu, sta, kada, kako itd...Hvala vam unapred i nadam se vasim odgovorima...Srdacan pozdrav!