A ako je cist zasto onda nije dobar...jel pokusavas da kazes da enantat generalno nije dobar izbor ili da test depo nije dobar izbor..ovo me bas zanima...mislim koja je jos razlika izmedju depa i propionata osim u estru,test je test...jeste da je bolje propi pogotovu ako je prva kura pa ne znas kako ces reagovati pa ako bude kakvih problema da moze brze da izadje iz organizma ali u sustini ista je supstanca razlika samo u estru pa onda zasto neko ko zna kako reaguje na hemiju ne bi koristio depo (jeftinija varijanta) umesto propi(skuplja varijanta) i ovako i onako se svodi na isto osim ako nisu u pitanju doping kontole itd...
vidis..ovo i jeste problem..ja nigde nisam rekao da je GALENIKA los testsotreon..vec da je uobicjane kombiancija kuju deca uzimaju GAL+MET+DECA...smrece.....
necu sada da se ponavljam za cega i kako...
problem i kod tebe je ocigledan..FINANCIJE...test jeste test...ali zar mislis da bi onda postoje razlicgte vrste u ovom slucaju PROPI I ENTATHA da je to isto..
?
u na kraju...skoro svi aas su DERIVATI TESTSTOREONA..i po toj logici onda nema nikakve veze jel uzimas test ili winstrol...
i jos nesto....nisam ja rekao koliko je to lose da se ima znanja i mere...
vec je problem u neobraznovanosti jer mnogi misle da udjeu u apoteku i kupe 5 galeniak za 300 dinsa i URADE SE ZA PLAZU..
pa kada ne ide..basneznam iz kog rzloga...onda lsedeci put skupe kesh za 10 galenika..itd..itd..tid...
i onda nastaje igra........to je pedja hteo da kaze...
i samo neznam.,.od kuda se samo od jednom pojavilo more strcnih lica iz obalsti farmakoligije a da ne razlikujju kafu od droge...da ne pominjem NA TO KAKO IZLGEDAJU a iza sebe imaju 25-3 uradjenih kura..kroz isto meseei....hehehheehheheh
djoneza..ti meni ne rece kako se zove taj lek koji moze da se kupi u svakoj privatnoj apoteci i na koji ancin to neko nekoga zajebe pa mu kpui estrgoen i uemsto hcg ili bilo cega ubrziga ili sta vec rade..
bas bih ovo voleo da znam