produbljivanje glasa,uvecanje klitorisa,akne,dlakavljenje,gubitak menstruacije...
ovo su sve nuspojave koje se desavaju devojkama koje znaju mnogo vise od tebe a ti mislis da mozes proci bez te maskulinizacije a uzimas gram hemije tako dugih estara!Ja stvarno nemam iskustva pogotovu kad zena uzima...ali stvarno sumljam da je ok uzimati enantat,deku ili slican steroid koji dugo ostaje u sistemu,ako si vec morala testosteron onda bolje propionat,pa cim primetis nuspojave,mozes odmah reagovati...ovako ako si sad to primetila a jos si na toj kuri tj uzela si zadnju dozu prekjuche fazon,treba proci mesec dana pre nego sto mozes to poceti sanirati....a i stvarno neznam gde si dobila ideju za deku i test bas,posto znam jednu takmicarku i znam d ane prilazi takvim stvarima a ima vece misice od vecine muskaraca po teretani
....samo pametno,i glupo ti je da zbog izgleda rizikujes trajni gubitak menstruacije...
inache da se na ovo nadovezhem,u americi,kolko citah neka istrazivanja,najveca zloupotreba steroida je bas kod devojaka izmedju 16-25 !!!! koje uzimaju da bi bile privlacnije
sta vise reci...strasno