Citat: Ajs_Krejatin Oktobar 25, 2008, 01:27:57 posle podneCitat: Dioniza Oktobar 25, 2008, 12:35:26 posle podnePS.Peđa zašto tako kažeš ne znam u čemu je tolika frka ženko testosteron+Deca...i zašo ne možeš da veruješ,kada je to danas sasvim normalno... ma verovatno nisi trebala da uzimas tu kombinaciju steroida jer si zensko, ja mislim da je Pedja to hteo da kazeA šta sam trebala tablete pa da mi se jetra raspadne
Citat: Dioniza Oktobar 25, 2008, 12:35:26 posle podnePS.Peđa zašto tako kažeš ne znam u čemu je tolika frka ženko testosteron+Deca...i zašo ne možeš da veruješ,kada je to danas sasvim normalno... ma verovatno nisi trebala da uzimas tu kombinaciju steroida jer si zensko, ja mislim da je Pedja to hteo da kaze
PS.Peđa zašto tako kažeš ne znam u čemu je tolika frka ženko testosteron+Deca...i zašo ne možeš da veruješ,kada je to danas sasvim normalno...
Ne ja ti necu savjetovati jer nemam iskustvo zeni savjetovati oko hemije,ali ono sto sam gledo kod zena koji su uzimale testosteron vjerujem da se ni tebi nebi svidjelo,da je neznam koji izgled u pitanju ima mnogo drugi varijanti.
ostecenja jetre su povezana sa izborom preparata i kolicinama istog, takodje nije tvoja greska u izboru oblika tj injekcija,vec u izboru samog steroida koji si koristila...ova tvoja kombinacija nije losa u slucaju da ti je dosadilo da budes zensko i izvini taj koji ti je rekao da je normalno da zene koriste testosteron ti nikako ne zeli dobro,a verovatno bas i sam nije normalan
ja imam osecaj da nas ovde neko zajebava???
Citat: THEROCK Oktobar 25, 2008, 12:08:50 posle podneCitat: vuksa Oktobar 25, 2008, 12:29:13 pre podneCitat: Dioniza Oktobar 24, 2008, 11:58:34 pre podneVeliki pozdrav svima na forumu!Potreban mi je savet,sada da ne dužim priču,od decembra prošle godine počela sam da uzimam testosteron u kombinaciji sa deca-durabolinom...e sad zadnjih 4 meseca mi je izostala menstruacija,bila sam uzela pregnil,međutim ništa,zatim lutestrol i opet ništa,pa bih Vas zamolila da mi pmognete šta da radim,totalno sam očajnaHvala unapred!aj napiisi i koje si doze uzimala...garant test500-deca400Koliko vidim ona se uplasila i pobegla cim je nema da pise. Inace sam protivnik da zene koriste steroide osim ako nemaju bas debele razloge za to ili se takmice zenskim bbCitat: THEROCK Oktobar 25, 2008, 12:08:50 posle podneCitat: vuksa Oktobar 25, 2008, 12:29:13 pre podneCitat: Dioniza Oktobar 24, 2008, 11:58:34 pre podneVeliki pozdrav svima na forumu!Potreban mi je savet,sada da ne dužim priču,od decembra prošle godine počela sam da uzimam testosteron u kombinaciji sa deca-durabolinom...e sad zadnjih 4 meseca mi je izostala menstruacija,bila sam uzela pregnil,međutim ništa,zatim lutestrol i opet ništa,pa bih Vas zamolila da mi pmognete šta da radim,totalno sam očajnaHvala unapred!aj napiisi i koje si doze uzimala...garant test500-deca400Koliko vidim ona se uplasila i pobegla cim je nema da pise. Inace sam protivnik da zene koriste steroide osim ako nemaju bas debele razloge za to ili se takmice zenskim bbA ne nisam ja nigde pobegla,a što se tiče uzimannja steroida,to bi ja tebe isto mogla da pitam...btw. otkud ti znaš da ja nemam razlog...
Citat: vuksa Oktobar 25, 2008, 12:29:13 pre podneCitat: Dioniza Oktobar 24, 2008, 11:58:34 pre podneVeliki pozdrav svima na forumu!Potreban mi je savet,sada da ne dužim priču,od decembra prošle godine počela sam da uzimam testosteron u kombinaciji sa deca-durabolinom...e sad zadnjih 4 meseca mi je izostala menstruacija,bila sam uzela pregnil,međutim ništa,zatim lutestrol i opet ništa,pa bih Vas zamolila da mi pmognete šta da radim,totalno sam očajnaHvala unapred!aj napiisi i koje si doze uzimala...garant test500-deca400Koliko vidim ona se uplasila i pobegla cim je nema da pise. Inace sam protivnik da zene koriste steroide osim ako nemaju bas debele razloge za to ili se takmice zenskim bb
Citat: Dioniza Oktobar 24, 2008, 11:58:34 pre podneVeliki pozdrav svima na forumu!Potreban mi je savet,sada da ne dužim priču,od decembra prošle godine počela sam da uzimam testosteron u kombinaciji sa deca-durabolinom...e sad zadnjih 4 meseca mi je izostala menstruacija,bila sam uzela pregnil,međutim ništa,zatim lutestrol i opet ništa,pa bih Vas zamolila da mi pmognete šta da radim,totalno sam očajnaHvala unapred!aj napiisi i koje si doze uzimala...garant test500-deca400
Veliki pozdrav svima na forumu!Potreban mi je savet,sada da ne dužim priču,od decembra prošle godine počela sam da uzimam testosteron u kombinaciji sa deca-durabolinom...e sad zadnjih 4 meseca mi je izostala menstruacija,bila sam uzela pregnil,međutim ništa,zatim lutestrol i opet ništa,pa bih Vas zamolila da mi pmognete šta da radim,totalno sam očajnaHvala unapred!
Citat: Dioniza Oktobar 25, 2008, 12:39:23 posle podneCitat: THEROCK Oktobar 25, 2008, 12:08:50 posle podneCitat: vuksa Oktobar 25, 2008, 12:29:13 pre podneCitat: Dioniza Oktobar 24, 2008, 11:58:34 pre podneVeliki pozdrav svima na forumu!Potreban mi je savet,sada da ne dužim priču,od decembra prošle godine počela sam da uzimam testosteron u kombinaciji sa deca-durabolinom...e sad zadnjih 4 meseca mi je izostala menstruacija,bila sam uzela pregnil,međutim ništa,zatim lutestrol i opet ništa,pa bih Vas zamolila da mi pmognete šta da radim,totalno sam očajnaHvala unapred!aj napiisi i koje si doze uzimala...garant test500-deca400Koliko vidim ona se uplasila i pobegla cim je nema da pise. Inace sam protivnik da zene koriste steroide osim ako nemaju bas debele razloge za to ili se takmice zenskim bbCitat: THEROCK Oktobar 25, 2008, 12:08:50 posle podneCitat: vuksa Oktobar 25, 2008, 12:29:13 pre podneCitat: Dioniza Oktobar 24, 2008, 11:58:34 pre podneVeliki pozdrav svima na forumu!Potreban mi je savet,sada da ne dužim priču,od decembra prošle godine počela sam da uzimam testosteron u kombinaciji sa deca-durabolinom...e sad zadnjih 4 meseca mi je izostala menstruacija,bila sam uzela pregnil,međutim ništa,zatim lutestrol i opet ništa,pa bih Vas zamolila da mi pmognete šta da radim,totalno sam očajnaHvala unapred!aj napiisi i koje si doze uzimala...garant test500-deca400Koliko vidim ona se uplasila i pobegla cim je nema da pise. Inace sam protivnik da zene koriste steroide osim ako nemaju bas debele razloge za to ili se takmice zenskim bbA ne nisam ja nigde pobegla,a što se tiče uzimannja steroida,to bi ja tebe isto mogla da pitam...btw. otkud ti znaš da ja nemam razlog...Izvini ali gresis i to mnogo. postavicu ti par slika pa ako tako zelis da izgledas ok nema problema. Predji na 2 grama testa nedeljno i gram deke ako mislis da je to ok. A znas koliko mozes da se poremetis uzimanjem ovih tipicno muskih steroida? Ako hoces da budes musko ok nema problema. Izvini na ovim recima ali morao sam da ti kazem sve jer si me iznervirala svojim razmisljanjem. Mnogo rizikujes radi boljeg izgleda a taj izgled mozes postici i bez steroida. Ali zasto da se mucis kad mozes da uzmes test i deku i da stignes precicom. Okaci slike da vidimo u cemu je toliki problem