Ajd dobro je ... nisam jedini koji trpi gluposti ...
Jest da sam početnik i garant ne radim onako kako bih trebao radit, što od toga da nemam od koga vidjeti, ili nemamo sprava, ali trudim se, ove godine imam puno bolji program nego lani ...
Moj partner me ubija sa svojim treningom ... ja njega naravno ne šljivim ni 2 %, al počeli su ljudi tražiti instrukcije od njega ...
Pa izjave tipa: "Jebli te proteini, otić će ti bubrezi " - uglavnom, standard spika ...
Izjava od danas kad sam nakon 4 rotacije super- serija za prsa pao na pod ... "Tebi treba čokoladica da te digne!" - ali to vam nije energetska pločica, nego Mars, Twix, Snickers i to ...
Onda komentar na super - serije, tipa ja ne znam što ti bez veze letaš po teretani, taj tvoj trening je bezveze, to ti nije za masu, to ti je za definiciju ...
On uz pojam mase i definicije uvodi i pojam snage ... tipa ... ovo su ti vježbe za snagu ...
Probao sam mu par puta objasnit, pokazat da već 3. godinu krivo izvodi osnovne vježbe s bućicama, ali neda se dokazat ...
Ja sam se jednostavno isključio, slušam ga i smijem mu se i usput smišljam neke novitete za trening ...
E da, spomenuo je i vas ... tipa, ti tvoji na forumu, bodu se steroidima i napumpaju se za tjedan dana, poremećeni ljudi, samo seru i nemaju pojma ... no meni ste baš simpatični ...