Trazim nesto citam i naidjem na ovu temu,pa ajde malo da se i ja ispucam i da podjelim sa vama neke smijesne trenutke koje sam dozivio.Npr. kruzila prica da prije rucka odradis sklekove i sve ti posle udje u misic
Pa dosao jedan lik jede sladoled,a posle toga radi sklekove ;DDDDDDD da mu udje u misic ;DDDD Onda drug me gleda kako pijem sejk posle treninga,i pita me sto ti je to?? ja reko protein glut.maltodex..Kaze on brate nemoj to pit to ti nije zdravo,a onda meni prica kako ce se sad najesti doma kao stoka ima za rucak przeni krompir ;DDDPa da nepricam koliko su mi govorili da ce mi se ona stvar smanjiti, da puno proteina nije zdravo,da sam budala....Onda lik mi kaze neces zivjet duze od 20 god.Banana je meni najbolja ima najvise proteina ;DDDOnda neshvatam likove koji bacaju pare na trening kad nevjezbaju i ne napreduju radi mitova...Onda mi lik kaze jbt ja prvi put nekoga vidim da radi noge,sto ce ti to....I redovne stvari kao vidji ga on uzima proteine..Onda drug me pita da mu nabavim najmanju kanticu proteina da proba,i to me pita u povjerenju da niko ne cuje
(jer ce on da se ''napuca'' od toga)A mora i da proba Biomed...Nemoj da ides u teretanu da se ne utromis ukocis,od benca ces ostati mali...Od svih 100 clanova u teretani samo nas 3 znamo nesto o bb-u toliko o pameti ljudi koji nece nista da nauce...zalosno