Ali realno u kom pravcu ovo ide?
Treba da prestanem da jedem skoro svu hranu, da predjem na dva tri jednolicna obroka koja cu jesti skoro svaki dan, ostatak nadoknadjivati praskovima iz onih plasticnih burica, a vitamine i minerale unositi tabletama, i jedino tako mogu imati nizak bf i dobro telo?
Treba da se hranim prahomiz plasticnog bureta pored sve hrane koje mi je majka zemlja dala?
Niko ti ne brani da jedes cvrstu hranu. Mozes da imas, recimo 6 obroka dnevno cvrste hrane - hrane koju ti je "majka zemlja dala"... Mozes da jedes svakog dana razne vrste ribe, razne vrste bezmasnog crvenog mesa, piletine, curetine... Posnog sira... Kad se steses malo i odlucis da nabacujes kvalitetno meso na sebe imaces i priliku da unosis nesto vise pirinca, krompira, ovsenih/razanih, paste, kukuruza, pasulja...
Mozes da jedes koju god hoces salatu, saku oraha, badema svakog dana...
I tako dalje i tome slicno. Sve to naravno moze i mora da bude spremljeno na zdrav nacin.
Ako ovo nije dobar izbor ne znam sta je... Kad i AKO se dovedes u red, niko ti ne brani da se svakih nekoliko dana "castis" nekim kolacom, sladoledom, parcetom pizze... Niko ne trazi da budes rob, ako ti je u prvom planu neki zdrav, rekreativan izgled.
Ti postavljas mnogo pitanja i ovdje, a izgleda i sebi. A treba da postavis samom sebi i odgovoris na samo jedno:
Da li imas karaktera i discipline da preokrenes svoje zivotne navike kako bi popravio svoj izgled?
Ako imas, napravices rezultat, ako nemas izgledaces isto - tvoj je izbor.
Meni je ta ideja zastrasujuca
I jos nesto cu ti reci, prije nego li te ostavim da malo podublje procitas forum. Muskarci nebi trebali da se plase, bodybuilding - izgradnja tijela, na bilo kom nivou nije za male plasljive djevojcice, i vjerovao ili ne, bodybuilding nije samo sjajan za izgradnju tijela vec i fenomenalna stvar za jacanje karaktera...
Pozdrav,
V.