mislim da vecina rekreativaca, ako jede kilo mesa i 12 jaja dnevno ima sasvim solidnu bazu za rast i bez praska...
sszgo
meni ije jasno da ti i pored oviliko vremena provedenog na forumima neznas da 1kg mesa ima 120 gr B
kako je moguce da 1kg mesa ima samo 120gr proteina?
pa to bi znacilo da 100gr mesa ima 12proteina,sto nije istina,ima oko 22,23 gr proteina prema tablicama sa foruma,osim ako nije greska u tablicama.
da ti nisi mozda pogresio pedjos?
pardon..nisam se dobro ja izrazio u brzini i zelji da napisem sto pre..
tacno je da recimo 1kg belog filea ima 220 gr proteina...
ja sam se uzeo cinjenice da ja meso koje kupuje je pod kozom i kostima..ZBOG CENE i onda kada to odstranim mene zaist izadje da 1kg ODNOSNO TU VISE ONDA I NEMA 1 kg..izadje oko 120-130 gr B....na to sam mislio...
ali...izivanjvam se svima ako sam uneo zabunu u partizanske redove...to je najmanje bitno..
vec bi recimo bilo bitno..koji to REKREATIVAC pojede 1 kg belog filea dnveno?
?!!!!!!!!!!
uz naravno.s.ve ostalo sta bi trebalo da se jede.....jer logicno je da ored mesa treba unesti i bilo koji drugi oblik B,UH i salate koje ovde necu ni racunati...te bi se onda to sve svelo da obican rekartivac uzima po ovoj racunici..1kg file-230 gr...13 jaja...40 gr...3 shake po 23 gr...70 gr..to je oko 350 gr Belancvina..bez UH....
e sada se ja ptiam..ovo jeste optimlana cifra za rast..i to OHOHOHOOOOOOOOOOOOOOO...
ali..kako onda da ti rekratvci ne rastu ako unose 350 gr...a sve mrsavaji and mrsaviji..
nadam se da sam uspeo da objasnim gde sam napravio zabunu