Dakle ovaj forum je luda kuca!
Odem, procitam tu temu, tu Pedja kaze da je bolje za pocetak raditi obicnu carb rotation dijetu, pa posle kad ova prestane da radi, preci na ovu tezu. OK.
Onda krenem da trazim kako se radi ta "obicna" carb rotation dijeta i naidjem na Pedju koji kaze da ima mnogo zdravijih nacina od carb rotation, ali ne navodi koje su to dijete, naslucujem da su te keto$@# sta god ...
Nisam hteo da idem dalje jer ko zna gde bih zavrsio
Nije problem da nadjem ja dijetu na forumu i da sastavim jelovnik, ali mi barem recite koju dijetu da radim za pocetak, jer se ovako samo vrtim u krug ...
Jel bolja ta sa tri dana nista uh, ili obican carb rotation ili ketogena ili sta vec?
Jeli bolje da odradim prvo najtezu pa onda lakse ili prvo lakse pa onda teze?
praijtelju..ti si na korak do toga da ti se zbrani da piskas po forumu na odredjeno vreme..tj da citas i citas pa tek kada postanes dovljno edukovan da onda krenes u srapravu sa nekim ili sa bilo kim
dakle...
uhvatio si si ocigledno mene iz kog zna kojeg razloga mada me to aposlutno nije briga..ali sada ce tebi nesto cika peki da kaze..
vidi..ja tebinisam kriv sto ti puksuvas da zivis zivotom kao sto sam vec rekao dejvi krotketa ili grzli admamsa pa se jezis od pomisli na burencad i hteo bih da izlgedas bar malo kulturno hraneci se kod babe sa samrama i pihitijma...
kazem BAR MALO KULTURNO jer do sada nisam hteo da budem grub prema tebi,ali posto ti nemas predsradua ja moram da se povedm za svojom savecsu i kao uvek da kazem isitnu
dakle..IZLGEDAS OCAJANO
..da ne upotrebaljvam ovde razne epitete.
itd..itd..itd...shvaiti ces poentu sta hocu da kazem..i sta i drugi misli....
dalje....
to sto ti imas veoma cudan trip u glavi
i hteo bi d ati ovde neko savetuje da jedes pihitije i sllaniu i da izlgedas extra..a pri tome da si i zdrav jer preptosvljam da ti je neko od roditelja neka vrsta medicinskog radnika ili osbolja pa su te oni savetovali da bezis od burneceta sa cudnim praskovima kao djavo od krsta to je vec tvoj rpoblem i zalosno stanje u kojem se ti nalazis...
ali da se vratim malo..
pedja ovde nikome nista nije preporicio sto NE VALJA I STO NIJE RPOBPAO NA SEBI.
ali na zalost..tu nema ni jedne dijete sa ROTACIJOM SVINJSKE SLANINE,PLJEKSAVICA SARMICA,ZELJANICA itd..koju bi ti voelo da cujes..
ti si krenuo cudnim putem...najdes jednu dijetu..NISI JE NI PIOCEO a vec si nsasoa kao je pejda nekome negde rekao da treba da predje na drugu..
tacno je to moja nsreco..ali pedja je to nekome rekao ko je sa sebe skinui dobranih % BF bio na CARB ROATACIJI NAJMANJE 6 WEEKS i sada bi doslo vreme ili bilo bi drobro da zbog zaiscnjea orgnizma ide na nesto drugo..
na zalost..toliko si neobrzovan i ne upucuen u oveu tematiku da se tebi sve ovo cini DALEKO..a iskreno da ti kazem..sa tvojim mentalnim skolopm i tvojim nacinom razmisljanja I JESTE
moj ti je savet da ODUSTANES OD SVEGA..POSVETIS SE TI LEPO TOME STA GOD VEC DA RADIS.OZENI SE...KUPI DOBRA KOLA..PUSTI SOMTAK..I SEDI PO CEO DAN IZPRED FOTELJE I PRICAJ SVOJOJ DECI DA SI I TI NEKADA MOGAO DA BUDES FIT..tj mozda bi bilo dobro da ih i slazes..pa da kazes..ma i ja sam bio takav..dok oni budu pokazivali ne nekog ciku na tv..i kazi..MOGI JA TAKO I SADA...SAMO DA HOCU..
zalosno...veoma zalosno..i u veoma alosnoj si situaciji..
samo da te poddestim u kratko sta si sve nalupao pa kreni malio da se pitas u svojoj glavi..
Ujutro pojedem malu ciniju kornfleksa sa nemasnim jogurtom, posle sat dva pojedem neko voce tipa mandarina, jabuka, banana, za rucak krompir, ili boranija ili kupus, grasak, pasulj ... dakle najrazlicitije kuvane stvari nekada sa mesom nekada bez, ako je meso onda je neka snicla, krmenadla, ne vise od 100 grama ...
Mozda rucak pojedem jos jednom ukoliko imam dovoljno vremena do treninga, ako nemam onda ne jedem ...
Posle treninga pojedem 4 belanceta, opet posle sat vremena uzmem neko voce i za veceru jedem tunjevinu i jogurt ...
OVO JE TVOJA ISHRANA..A CARB ROTACION TI NIJE DOBAR NI JEDAN
pa ti se mrisic grcio od ove gore navedne dijete
oze li biti da je do "dijete"? Pod dijetom mislim da nisam na dijeti da se izgladnjujem, jedem sve kao i pre, samo u manjim porcijama vise puta, manje hleba, vise voca i salata posto hocu da smrsam, nije mi bitna masa toliko sada
]
Jel vi popijete belance ili kuvate jaja pa jedete belance?
ITD