veoma gresis pri djeti verovatno.....sto moze i ne mora da bude uzrok ovoga o cemu govris,mada je prilicno nejasno sta se tebu u stvari desava...
jer u jednom delu pricas o lupanju u vrecu dok u drugom govris o tome kako nemozes da podezies tezine ili sta god vec da radis....
jednostavno..jedno sa srugim ne ide,cak i da si chak norris trening sa tezinskskim opterecenjem treba da se razdoviji od bilo koje druge vrste treninga a pogtovo od vrste treninga gde se misicna vlkna naglim pokretima ajd da kazem izduzuju,dok si sa tezinskim oterecenjem radio poptuno suprotonu stvar tj bukvalno si sabijao misicna vlakna..
sve u svemu..nisi u opste napisao kako se hranis...pod 1...
pod 2...sve mi se cini da u stvari ceo taj osecaj dolazi ti iz glave tj da si prilcno opterecen i da tesko ponosis bilo kakav oblik dijete
Ok, od sada nema vrece i tegova u istom danu, mada nisam nikada lupao u vrecu kao trening, vec samo kao zagrevanje.
Kako se hranim ...
Imao sam 96 kila na 182 cm, vecina sala mi je oko stomaka, tj imao sam stomak i onu zadriglu facu
Ne bas kao politicari tipa palma ali ...
Ujutro pojedem malu ciniju kornfleksa sa nemasnim jogurtom, posle sat dva pojedem neko voce tipa mandarina, jabuka, banana, za rucak krompir, ili boranija ili kupus, grasak, pasulj ... dakle najrazlicitije kuvane stvari nekada sa mesom nekada bez, ako je meso onda je neka snicla, krmenadla, ne vise od 100 grama ...
Mozda rucak pojedem jos jednom ukoliko imam dovoljno vremena do treninga, ako nemam onda ne jedem ...
Posle treninga pojedem 4 belanceta, opet posle sat vremena uzmem neko voce i za veceru jedem tunjevinu i jogurt ...
Jedem hleb uz sve, po malo, i preko dana zobem orahe, bademe i lesnike, uzmem kasikicu meda ujutru i tako ...
Sa ovakvom dijetom i treninzima skoro svaki dan ili teretana ili neke aerobik vezbe sa cucnjevima skinuo sam oko 6 kila, tj sada imam 90-91. Stomak je dosta spao, podbradak takodje, ali ima jos dosta stomaka za istopiti, dobio sam maaalo misicne mase i gornji deo (ruke i ramena) se dosta izdefinisao. Kako idem od gore ka dole ima sve vise i vise sala.
Eto kako sam opisao izgledam kao dzaba ali nije ni blizu, sad sam skoro pa zadovoljan svojim zigledom