Rush meni se vec nekoliko puta desava ista stvar! Nadam se da mi moderatori nece obrisati poruku i ovde jer iznosim samo istinite stvari i cinjenice!
Taj bolesnik Petar Celik definitivno ne moze da podnese Milosev uspeh!On je jedna psihicki bolesna osoba koja ima neverovatne komplekse na naseg najboljeg bildera svih vremena Milosa Sarceva!!!
Evo sta je on tamo napisao:
Mozda mi niko nece verovati, ali ja sam do pre neku godinu tipovao na Milosa da ce postati Mister Olimpije. Bez obzira na nase nesuglasice, on fantasticno izgleda (posebno ranijih godina) i imao je kvalitete da bude najbolji. Druga je stvar sto su se kriterijumi promenili i ispalo je da se ne ceni njegova lepota. Dakle, to je moj stav o njegovoj figuri. E, sada je druga stvar sto na spisku njegovih plasmana stoji nesto sto NIJE ISTINITO. A, to je da 1986. godine on NIJE BIO Mister YU.
Na sta sam ja jednostavno odgovorio:
Petre pa koga to interesuje? Sada je 2006.godina!!!Milosev rezultat o kome pricas je nebitan kompleksasu!!!
I na to sam dobio odgovor koji mi nije definitivno jasan(sto potvrdjuje moje tvrdnje da je psihicki poremecen):
Upravo mi se javio Fighter i kaze: Pa, sada je tek 2006. i sta koga zanima sta ce biti kroz koju godinu?" E, pa, recimo, zanima mene i sve one koji ne zive od "danas do sutra". Moj porincip je trajati dugo, biti zdrav i lepo izgledati. Osim toga, mislim da nije bitno pojavljivati se, vec je bitko KAKO SE POJAVLJIVATI. Znaci tu ima neke gradacije u vaznosti. Ja ne zelim kao neki da se pojavljujem 72 puta i da od tih pojavljivanja imam samo jednu pobedu. Ja volim da kada se pojavim imam visok % pobeda. Zato se i desilo da sam u karijeri imao oko 100 najboljih plasmana. Znaci, ako se pojavim ponovo, to ce biti sa ambicijom da po cetvrti put budem svetski prvak. Pozdrav, Petar
Ovaj covek je bolestan!!! Prvo gde sam mu se ja to javio??? Drugo sta on to prica!!! Ko ga je to uopste pitao!!!
I na kraju svega svi moji postovi su obrisani a glupi moderatori misle da rade pravu stvar sto podrzavaju jednu takvu bolesno kompleksasku osobu!!! I nnaravno ima jos mnogo toga sto sam pisao ne bih li ljudima malo pokazao o kome se radi...ali bezuspesno!!!
Milos je nekada njemu spasao dupe od zatvora sa jos nekolicinom bildera sto je ovaj bolesnik kasnije iskoristio kao neki ugovor da im trazi pare! To sto nikada nije uzimao steroide je posebna prica! Momka koga je spremao zamalo nije ubio!!! Jos uvek danas ima posledice zbog njegovih neznalackih saveta!!! to sto je proteine mesao u garazi u mesalici za beton...ni to nema veze!!!
Ali to sve nije ni vazno samo mi je zao kada nko dozvoli da se vredja covek koji to ne zasluzuje a usput ga jos par budala podrzava i veruje mu!!!??? NO COMENT!!!
Dragi moji drzite se naseg foruma koji je izmislio za sve forume ove vrste sadrzaj,ponasanje,znanje i ekipu!!! Ja sam se zajebao sto sam isao bilo gde!!! OVAJ FORUM JE NAJBOLJE NESTO STO SE MOZE NACI IZ OVE OBLASTI!!! PROVERENO NECETE POGRESITI!!! NEMOJTE TRAZITI BOLJE...BOLJE NE POSTOJI!!! I NEMOJTE DRUGIMA OSTAVLJATI MOGUCNOST ZA RAZGOVOR JER CETE PROCI KAO JA!!! POSTOVI CE VAM BITI OBRISANI!!! J A D N O O O O O O !!!!