evo i mene,pa da se predstavim.89' godiste,19 godina,3 godine aktivnog treniranja,od suplementacije se nista ne koristi,jedino sam probao jednu kantu wheya,ali nista nisam dobio,visina 180cm,tezina oko 85,pre 3 godine kad sam krenuo imao sam oko 62kg,ono je bilo zalosno za videti kako sam bio mrsav,mada i sad sam mrsav u neku ruku barem sebi,imam malko sala na struku,nista strasno,ishrana tokom ove 3 godine je bila nepravilna,nisam se razumeo nimalo,sad bar neke stvari kontam,ali vidim da ne mogu da ih ispratim i primenim na sebi zbog finansija,verujem da kad bih imao makar 3g proteina na 1kg moje tezine da bi jos narasli misici,ali bice valjda jednog dana.gradja mi je ja mislim kolko tolko dobra za jednog rekreativca koji nista ne koristi i nema bas toliko dobru ishranu,ali slika govori vise od 1000 reci,pa evo par slika.e da,cilj mi je biti ovakav kakav sam sad,ali samo malo bolji,jos jedno 10kg misica i onda da se izrezem,tako nesto otprilike i da svaki misic odradim jos masivnije i lepseg oblika,a pogotovo noge,jer noge obozavam da radim i vidim,ali nazalost krenuo sam da ih radim tek pre 3 meseca kad sam video da imam dobar gornji deo,a slab donji
,pocetnicka greska,jbg.
koga sta zanima neka pita,rado cu odgovoriti,mada mislim da sam skoro sve rekao sto se moze reci
pozdrav svima