Ovo sto cu reci nije zakljucak od ono- odradio sam par takvih treninga pa nesto kao da kazem,nego radio sam
i experimentisao prilicno dugo sa ovim nacinom treninga...
Vazda bilo da smo svi razliciti pa eto i u nacinu treninga koji se ne moze i ne treba "klishirati"osim mozda za pocetnike.
Ja licno za mene mogu parcijalno dati neko moje vidjenje ovog sjajnog nacina treninga.
Necu duziti,ali...
Kada sam celo telo radio na ovaj nacin imao sam sjajne treninge sa fantasticnim osecajem pumpe,punoce,medjutim
oporavak je bio katastrofalan i pored odlicne ishrane i suplementacije.
Prilican umor se nakupljao u kombinaciji sa dodatnim opterecenjem posla koji radim.Da i to se mora svakako uzeti u obzir.
Eto ja npr radim po smenama pokad kad jako zahtevan posao koji ume uzeti prilicno moje psihe sto se neminovno odrazi
na sve ukupan mod organizma.
Sve to se rezultovalo na zalost nikakvim pomakom...
Medjutim,nisam hteo da odustanem iz vise razloga..znam da beneficija ipak mogu imati..
Sa mojim nacinom treninga ,nacinom koji meni najvise odgovara,tj intezivnim treningom sa malo serija i varijacijama potrebnih
vezbi,ukombinovao sam sistem giganstskih serija za noge i ruke..Jednostavno osecam parcijalno da te partije reaguju sjajno
meni bar,na takav nacin treninga.
Ruke oduvek radim sa umerenim opterecenjima,a one sjajno reaguju.
Noge,moje noge ,koje su prilicno problematicne i specificne, fenomenalno sam striktno odradjivao u lepom broju ponavljanja
,cucnjeve serije i sa po 200kg,presu i preko 500kg,a one opet nisu reagovale na to.
Radeci rotacije giganta sa malim tezinama,moje noge reaguju nesto bolje od predhodno pomenutog nacina treninga..
E sad,zasto bih sebe toliko archio sa mojih 38 god,kada ti giganti lepo rade za mene.
Ovako pomenutom implementacijom sam potpuno zadovoljan,i sto je najvaznije oporavak mi je skroz ok...